WARFACE: Η λατρεία για το παιχνίδι και η Ελληνική ομάδα

Το WARFACE αδιαπραγμάτευτα είναι ένα από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ games .

Συνεχώς κερδίζει έδαφος και καινούργιους παίκτες από όλο τον πλανήτη.

Αν έχεις κονσόλα και σου αρέσουν οι μάχες σίγουρα θα κολλήσεις,όπως έχουν κολλήσει και παθιαστεί χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως.

Είχαμε την χαρά να επικοινωνήσουμε με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομάδας τον Γιώργο Παραστατίδη (Gepo28_10) και να μας μιλήσει για το παιχνίδι,την ελληνική ομάδα και τους συμπαίκτες του.

1)Πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι?

Με το παιχνίδι ασχολούμαι εδώ και 8 μήνες.

2)Αναμεσα σε πολλά games που κυκλοφορούν, ποιά χαρακτηριστικά του warface ήταν ααυτά που σε έκαναν να το ξεχωρίσεις?

Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα games. Αν θα έπρεπε να πω κάτι το οποίο με κράτησε στο παιχνίδι είναι η παρέα που δημιουργήσαμε μέσα στην συμμαχία.

3)Η Ελληνική Ομάδα σας πως λέγεται?

Η Ελληνική ομάδα μας έχει την ονομασία Hellas*Army.

Μπορείτε να μας βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο Facebook αλλά και στο YouTube με αυτήν την ονομασία.

4)Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος μέλος της?

Για να γίνει κάποιος μέλος της συμμαχίας μας το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να διαθέτει είναι ο σεβασμός στον συμπαίχτη του αλλά και στον αντίπαλο!

5)Μέχρι στιγμής πόσα άτομα είστε στην ομάδα σας?

Αυτήν την στιγμή η συμμαχία μας αριθμεί 38 μέλη με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό 50 ατόμων.

6)Στην ομάδα υπάρχουν και γυναίκες ?

Υπάρχουν 5 γυναίκες αυτήν την στιγμή στην συμμαχία μας.

7)Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν βρίσκεστε online?

Υπάρχουν κάποια clan rules τα οποία τηρούμε κατά την διάρκεια του game όπως το να παίζουμε σε full house σε ομάδες 5 ατόμων δηλαδή και να εφαρμόζουμε την έννοια του fair play σε κάθε ευκαιρία που μας δίνετε. Ένας άλλος κανονισμός που έχουμε και είναι κόκκινη γραμμή για εμάς ότι απαγορεύεται η χυδαιολογία προς πάσα κατεύθυνση.. It’s just a game..

8)Διοργανώνετε κάποια τουρνουά online?

Υπάρχουν αγώνες rank που διεξάγονται όλη την διάρκεια της ημέρας μέσα στο game και από εκεί και πέρα κάποια clan war που διοργανώνουμε σαν συμμαχία απέναντι σε άλλες αντίστοιχες.

9)Θα θέλατε να πάρετε μέρος σε κάποιο παγκόσμιο τουρνουά που μπορεί να γίνει στο μέλλον?Πιστεύεις ότι η ομάδα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο?

Σκοπεύουμε σε λίγο καιρό να πάρουμε μέρος σε ένα τουρνουά παγκοσμίως και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι απολύτως έτοιμη να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο γεγονός με μεγάλη επιτυχία!

10)Ο καλός παίκτης είναι αυτός που έχει ικανότητες για παράδειγμα παρατηρητικότητα ή ανάλογα τον εξοπλισμό που διαθέτει κάποιος ανεβαίνει περισσότερα level?

Προσωπικά η άποψη μου είναι ότι ένας καλός παίχτης είναι αυτός ο οποίος έχει παρατηρητικότητα κατά την διάρκεια του αγώνα μελετημένες κινήσεις στοχευμένες και σαν στόχο να πλήξει τον αντίπαλο με έναν διαφορετικό τρόπο τέτοιον ώστε να τον αιφνιδιάσει.

Ένας καλός εξοπλισμός και οποιοδήποτε level και αν έχεις από μόνο του δεν αποσκοπεί σε τίποτα απολύτως.

11)Υπάρχει κάποια πίστα που ξεχωρίζεις ?

Ναι υπάρχει κάποια πίστα που θα μπορούσα να πω πως είναι απ τις αγαπημένες μου. Έχει την ονομασία (The Bridges) Είναι μια πίστα που μπορείς να αναπτυχθεί μέσα σε αυτήν με πολλούς τρόπους και στρατηγικές είτε ευέλικτες είτε όχι που σου παρέχουν την δυνατότητα να πλήξεις τον εχθρό από παντού!

12)Πως μπορούν να βρουν την ομάδα νέοι παίκτες?

Οι νέοι παίχτες που ενδιαφέρονται να ενσωματωθούν στην συμμαχία μας σε αυτήν την μεγάλη παρέα δεν έχουν πάρα μόνο να στείλουν μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (Hellas Army) και κατόπιν μιας μικρής συζήτησης μαζί μου εξηγώντας τους τον τρόπο λειτουργίας μας και περνώντας την ιδεολογία μας ότι κάθε μέλος της συμμαχίας είναι ισάξιο με ένα άλλο καθώς και ότι πάνω από όλα είναι η διασκέδαση μας, η χαλάρωση μας ένας διαφορετικός κόσμος από αυτόν που αντικρίζουμε κάθε μέρα και μέσα εδώ ανταλλάζουμε απόψεις για οτιδήποτε μας απασχολεί και θέλουμε να το συζητήσουμε!