Τα μαθήματα φωνητικής του Πολυχώρου MEGA στην Θεσσαλονίκη αποτελούν μια από τις πιο βασικές μουσικές μας υπηρεσίες.Η ιδιαίτερη προσέγγιση των μαθημάτων και ο τρόπος διδασκαλίας των μαθητών στο τραγούδι ενεργούν ως προς το όφελος των μαθητών μας και κάνουν την σχολή φωνητικής του Πολυχώρου MEGA την ιδανικότερη σχολή μουσικής της Θεσσαλονίκης.

H σχολή φωνητικής,πιάνου,κιθάρας,θεωρίας της μουσικής,μαζί με τα δημοφιλή μαθήματα dj-μουσικής τεχνολογίας ,αντιπροσωπεύουν τον τομέα της σχολής μουσικής μας που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές μας να έχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων και γνώσεων.

Στις ειδικά ξεχωριστές και διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες,επαγγελματίες καθηγητές,έμπειρους μουσικούς και τους πιο γνωστούς dj της Θεσσαλονίκης και φυσικά τους πιο έμπειρους μουσικούς παραγωγούς της Θεσσαλονίκης,διοργανώνουμε διάφορα επιμορφωτικά events και live που αφορούν στην καλύτερη εξέλιξη των μαθητών μας.

Έτσι παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής,έχετε την ευκαιρία να τραγουδήσετε πάνω στην σκηνή τα αγαπημένα σας τραγούδια μπροστά στο ευρύ κοινό και στους φίλους σας!

Η πιο μαγικές στιγμές με τις δικές σας live εμφανίσεις γίνονται πραγματικότητα σε συνεργασία με το Ραδιόφωνο MEGA μέσα στις ομορφότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης!

Ανοίγουν τα μικρόφωνα και τα ηχεία για να τραγουδήσετε ΕΣΕΙΣ και να ζήσετε ως πρωταγωνιστές την εμπειρία των

MEGA Special Concerts !
Στα μαθήματα ορθοφωνίας οι προσιτές τιμές μας και οι έμπειροι καθηγητές μας συνθέτουν το κλειδί της επιτυχίας για τη σχολή μουσικής και τον Πολυχώρο MEGA στη Θεσσαλονίκη.Με ατομικά και ομαδικά μαθήματα έχετε την δυνατότητα να μάθετε τα μυστικά του τραγουδιού και να ζήσετε την αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές σας, μέσα από έναν κύκλο θεματικών μαθημάτων που αφορούν ντουέτα,πολυφωνίες κ.α Επισκεφτείτε μας σήμερα στον Πολυχώρο μας και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας και τα μουσικά σας όνειρα.

Παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής,που αφορούν σε ξεχωριστό και ανεξάρτητο πρόγραμμα διδασκαλίας,είναι γνωστό ότι μπορούν να ταιριάξουν άψογα με τα μαθήματα πιάνου και τα μαθήματα κιθάρας για την καλύτερη μουσική εκτέλεση και ερμηνεία των αγαπημένων σας τραγουδιών.

-Κάνετε τις πρόβες σας με άνεση και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στις αίθουσες μας.-Μάθετε τα μυστικά της ηχογράφησης και δημιουργήστε το δικό σας SINGLE DEMO

-Κάντε το πρώτο σας ξεχωριστό βήμα και πραγματοποιήστε το όνειρο σας με την δημιουργία του πρώτου σας προσωπικού τραγουδιού ως νέοι τραγουδιστές.Η αγάπη για το τραγούδι, είναι ο λόγος που όλο και περισσότερα πρόσωπα εμπιστεύονται για την εξέλιξη τους τον Πολυχώρο MEGA