Όταν ένα ζευγάρι ενωθεί με τα δεσμά του γάμου για εμάς είναι σαν την αρχή μιας κινηματογραφικής ταινίας.Συγκίνηση,συναισθήματα,τα φώτα,ο κόσμος και όλα αυτά μαζί δημιουργούν το δικό σας ξεκίνημα.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε ανθρώπους που τους σφράγισε ο έρωτας και είναι τιμή μας όταν συμβάλλουμε μελωδικά στην σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.Η ημέρα του γάμου έχει αγωνία για να πάνε όλα κατ΄ευχήν .Ολοκληρώνεται η τελετή κοντά στους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς και μετά ακολουθεί η μεγάλη γιορτή,η ώρα της δεξίωσης.

Σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή πλάι σας στεκόμαστε εμείς με γλυκές μουσικές επιλογές που θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους σας.Είναι το δικό σας soundtrack,αυτό που θα μείνει στις αναμνήσεις τις δικές σας και των παρευρισκομένων και που θα το αποθανατίσουν όλοι.

Ο ρόλος του dj είναι σημαντικός και χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για να αναλάβει την μουσική επένδυση της δεξίωσης του γάμου σας.Οι λόγοι που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια έναν dj στον γάμο τους είναι γιατί ένας dj είναι περισσότερο προσιτός στα μουσικά σας ακούσματα και έχει στην συλλογή του μια τεράστια collection από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Ο Πολυχώρος MEGA έχει έμπειρους dj που γνωρίζουν άψογα να συμβάλλουν μουσικά για μια πετυχημένη δεξίωση.Οι dj μας είναι άνθρωποι που ασχολούνται με όλα τα είδη της μουσικής και έχουν μεγάλη επαγγελματική εμπειρία.

Θα ενθουσίαζε τους καλεσμένους σας πριν κάνετε είσοδο στον χώρο της δεξίωσης να παρακολουθήσουν πρωτότυπες μουσικές εκπλήξεις ή κάποιο show ειδικό για εσάς.Σε συνεργασία με την Gaia Luxury Events-Διοργάνωση Εκδηλώσεων και την θυγατρική μας djthessaloniki μπορούμε να σας προσφέρουμε μια δεξίωση όνειρο!

Εξάλλου το γεγονός ότι οι dj μας είναι και μουσικοί παραγωγοί του Ραδιοφώνου MEGA ,είναι ένας σημαντικός λόγος να σας εγγυόμαστε την επιτυχία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κάθε εκδήλωση έχει το αναγνωριστικό της σήμα.Το αναγνωριστικό σήμα μιας εκδήλωσης αλλάζει ανάλογα με τους προσκεκλημένους,τον χώρο που θα γίνει η διοργάνωση της εκδήλωσης και τον σκοπό της. Aγαπάμε τις εκδηλώσεις και διαθέτουμε τους κατάλληλους συνεργάτες.