Φονικό στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης

Τραγική κατάληξη είχε πριν από λίγο ένα κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Πυλαιώτικα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας πατέρας, 63 ετών, πυροβόλησε τον γιο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr από αστυνομικές πηγές, ο γιος, 32 χρονών, φέρεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ενεπλάκη σε καυγά με μέλη της οικογένειάς του εντός του σπιτιού, την ώρα που ο πατέρας του έλειπε.

Στη συνέχεια και αφού ενημερώθηκε για τον καυγά, ο πατέρας επέστρεψε στο σπίτι και ξεκίνησε νέος καυγάς μεταξύ των δύο. Έπειτα ο πατέρας ακολούθησε τον γιο και τον τραυμάτισε θανάσιμα, χωρίς να έχει γίνει σαφές πόσες φορές τον πυροβόλησε.

Ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δημητρακόπουλος, επιβεβαιώνει μέσω του makthes.gr ότι πριν το φονικό προηγήθηκε καυγάς, ανάμεσα στους δύο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο αφότου ειδοποιήθηκε στις 13:30 και συνέλαβε τον πατέρα, ο οποίος έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν εάν οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

source

Related Posts