ΤΡΙΚΑΛΑ: Δολοφονία 16χρονης μαθήτριας

Η σορός ενός κοριτσιού βρέθηκε στις 07.00 περίπου το πρωί της Τετάρτης, έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα, από έναν πολίτη που είχε πάει για περπάτημα και από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου.

Αστυνομικοί απέκλεισαν γρήγορα το σημείο, με άνδρες της Ασφάλειας να ελέγχουν τη σορό.Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα γύρω στα 30, μια και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μια ανήλικη μαθήτρια που ζούσε με την οικογένειά της, στην πόλη.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία – νεκροτομή. Εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είχε απευθυνθεί πριν από λίγες μέρες στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

source

Related Posts