Το TikTok εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή παγκοσμίως

Το TikTok εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή χωρίς παιχνίδια στον κόσμο για 6η συνεχόμενη φορά!

Η εφαρμογή από τον ByteDance ανέβηκε στα charts για να είναι η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις παγκοσμίως τον Μάιο, αντικαθιστώντας την εφαρμογή βιντεοδιάσκεψης Zoom, η οποία κατείχε την πρώτη θέση τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Από τότε, το TikTok παρέμεινε στην κορυφή, αναφέρει μια έκθεση του Sensor Tower.

Το TikTok ήταν η πιο δημοφιλής εφαρμογή χωρίς παιχνίδια παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2020 με σχεδόν 66 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, η οποία αντιπροσώπευε αύξηση 9,5% από τον Οκτώβριο του 2019. Οι χώρες με τις περισσότερες εγκαταστάσεις της εφαρμογής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν από την Douyin στην Κίνα στο 12% των συνολικών download και της Βραζιλίας στο 10%.

Το TikTok όχι μόνο ξεπέρασε τα charts όσον αφορά τις συνολικές λήψεις, αλλά και τις λήψεις στο Google Play Store και το Apple App Store

Έκθεση Sensor Tower 2020
Έκθεση Sensor Tower 2020 (Sensor Tower)

Ενώ η TikTok διατήρησε την πρώτη  θέση, το WhatsApp ανέβηκε δύο σκαλοπάτια αντικαθιστώντας το Zoom από τη δεύτερη θέση. Τον Σεπτέμβριο, το WhatsApp βρισκόταν στην τέταρτη θέση πίσω από τα TikTok, Zoom και Facebook όσον αφορά τις συνολικές λήψεις.

Το WhatsApp ήταν η δεύτερη πιο εγκατεστημένη εφαρμογή χωρίς παιχνίδια παγκοσμίως τον περασμένο μήνα με περισσότερες από 57 εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό εγκαταστάσεων Whatsapp ήταν η Ινδία στο 30%, ακολουθούμενη από τη Νιγηρία στο 10%.

Όσον αφορά τις συνολικές λήψεις, η TikTok ήταν στην κορυφή του διαγράμματος Οκτωβρίου 2020.

 Ακολούθησαν WhatsApp, Facebook, Instagram και Zoom.

 

Related Posts