Τιμωρούν τον Πιλίδη γιατί μίλησε – 60 καταδίκες για σεξουαλικά σκάνδαλα (βιντεο)

Για σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της Πάλης που δεν έχουν δει ακόμη το «φως» της δημοσιότητας κάνει λόγο η δικηγόρος του Γιώργου Πιλίδη, υπογραμμίζοντας πως, στην πραγματικότητα, δεν ήταν αδικαιολόγητη η αντίδρασή του ως προς τα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Κιλκίς.

Η δικηγόρος του Έλληνα Παγκόσμιου πρωταθλητή, κ. Ειρήνη Μαρούπα, μιλώντας στο Mega για την εμπλοκή του σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα με αποτέλεσμα τον διετή αποκλεισμό του για «αντιαθλητική συμπεριφορά» από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης».

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμη στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το survivor, δέχθηκε στην προ-ολυμπιακή του προετοιμασία εκφοβισμό και απειλές από τον κ. Θάνο, και την σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, ξεκίνησε ένα “τσουνάμι” αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης», είπε αρχικά.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πηλίδη για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους»,

«Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο», τόνισε η κ. Μαρούπα.
Μιλώντας στο DEBATER, η δικηγόρος του Ειρήνη Μαρουπα, υπάρχει προπονητής της πάλης που παρότι δεν είχε άδεια προπονητή, επειδή ήταν άνθρωπος της διοίκησης του επιτρεπόταν να αθλεί παιδιά με αποτέλεσμα να βιάσει 12χρονη και να καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη πρωτόδικα“.

Η κυρία Μαρούπα εξήγησε πως σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει υποστεί ο Γιώργος Πιλίδης και γι’ αυτό ο ίδιος καταγγείλει μόνο τις παρανομίες της ομοσπονδίας.

“Υπάρχει προπονητής της πάλης που παρότι δεν είχε άδεια προπονητή, παρότι δεν ήταν νόμιμο το σωματείο του. Επειδή ήταν άνθρωπος της διοίκησης του επιτρεπόταν να αθλεί παιδιά με αποτέλεσμα να βιάσει 12χρονη και να καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη πρωτόδικα. Τώρα είναι το εφετείο στις 28 Νοεμβρίου… Γεγονός που γνώριζε η διοίκηση και συγκάλυπτε“, αναφέρει αρχικά.

“Επίσης έχει καταγγελθεί από αθλητή ο πραγματικός διοικητής της ομοσπονδίας που δεν είναι κανένας από αυτούς που φαίνεται στο διοικητικό συμβούλιο, προωθούσε ανήλικα αγόρια στην πορνεία, αθλητές της πάλης. Υπό των τύπων των χορηγών, διερευνάται και ποινικά η καταγγελία αυτή και στην Ολυμπιακή Επιτροπή όπου όλως τυχαίως εξαφανίστηκε μετά. Ενώ ξεκίνησε μια διερεύνηση αυτεπάγγελτη και τώρα δεν μου απαντούν καν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δικογραφία μετά από 1,5 χρόνο διερεύνησης. Τα θέματα των σεξουαλικών αδικημάτων τα έχει καταγγείλει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας σε τρεις συνεντεύξεις του“, συμπλήρωσε.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΔΩ 

 

Related Posts