Τα 6 top ανδρικά κουρέματα για φέτος

Το σωστό κούρεμα είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση κάθε άντρα.

Γιατί τότε να μην ανανεώσεις φέτος το κούρεμα σου ώστε να αναδείξεις τα μαλλιά σου; Το 2020 λοιπόν θα δεις τόσο πιο σύγχρονα, όσο και κλασικά hairstyles να συγκαταλέγονται στα καλύτερα ανδρικά κουρέματα!

Αν λοιπόν αναζητάς ένα νέο κούρεμα για να είσαι στη μόδα αυτή τη χρονιά είσαι στο καλύτερο μέρος, αφού παρακάτω και θα ανακαλύψεις τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2020!
Ανδρικά κουρέματα που πρέπει να αντιγράψεις το 2020

Μακρύ μαλλί μπροστά με ξύρισμα στα πλαϊνά


Ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να υιοθετήσεις το 2020 είναι να αφήσεις το μπροστά κομμάτι των μαλλιών πιο μακρύ και να κουρέψεις πολύ κοντά, ως και να ξυρίσεις το πλαϊνό μέρος. Προτίμησε όμως να μην ξυρίσεις μέχρι πολύ ψηλά το μαλλί, αλλά διάλεξε ένα low ή medium fade κούρεμα.
Buzz cut κούρεμα


Το buzz cut κούρεμα δεν είναι ένα νέο στυλ κουρέματος, αλλά τις τελευταίες σεζόν έχει επανέλθει δυναμικά.

Τα κούρεμα με την ψιλή, πέρα από το ότι είναι πολύ στιλάτο, είναι και το πιο βολικό κούρεμα, αφού δεν απαιτεί μεγάλη περιποίηση. Ωστόσο, είναι ένα κούρεμα που δεν είναι για όλα τα κεφάλια.

Απόφυγε το αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο, καθώς κάθε φορά που ξυρίζεσαι θα βγάζεις σπυράκια.
Σγουρό μαλλί με μακρύ επάνω μέρος και κοντύτερα πλαϊνά


Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά και νιώθεις ότι δε μπορείς να βρεις ποιο κούρεμα σου ταιριάζει, τότε το 2020 υπάρχει το κατάλληλο hairstyle για σένα!

Ζήτησε λοιπόν από τον κομμωτή σου να σου αφήσει το επάνω μέρος λίγο πιο μακρύ σε σχέση με τα πλαϊνά του κεφαλιού . Θα δεις ότι έτσι τα σγουρά μαλλιά σου θα στρώνουν πολύ πιο εύκολα και θα αποκτήσουν στυλ!
Μοντέρνο πομπαντούρ


Το πομπαντούρ κούρεμα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα το δεις το 2020.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού ένα μοντέρνο πομπαντούρ είναι απόλυτα σύγχρονο. Για να πετύχεις λοιπόν ένα ανανεωμένο πομπαντούρ απόφυγε το έντονο fade στα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού και προτίμησε ένα πιο διακριτικό σβήσιμο. Η πινελιά όμως που θα κάνει αυτό το κούρεμα είναι να χτενίσεις τα μπροστινά, πιο μακριά μαλλιά προς τα πίσω ώστε να έχεις ένα slicked back χτένισμα.
Crew cut κούρεμα


Το crew cut κούρεμα, δηλαδή το κλασικό κοντό μαλλί, είναι all time classic και δε θα απουσιάζει ούτε από αυτή τη χρονιά.

Μπορεί να θυμίζει το buzz cut αφού και τα δύο αφορούν αρκετά κοντά μαλλιά, αλλά σίγουρα το crew cut είναι ένα λιγότερο extreme κούρεμα.

Για να πετύχεις το τέλειο crew cut κούρεμα πρέπει τα μαλλιά στο επάνω μέρος να είναι ελαφρώς πιο μακριά από τα πλαϊνά.
Μεσαίου μήκους μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα


Αν είχες σκοπό να μακρύνεις τα μαλλιά σου κάποια στιγμή τότε αυτή είναι η χρονιά σου! Φέτος τα μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή κάτω από τα αυτιά και πάνω από τους ώμους, είναι το απόλυτο κούρεμα. Για να πετύχει και να στρώνουν καλά τα μαλλιά είναι καλύτερο να κάνεις ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Έτσι, θα δώσεις όγκο στο κούρεμα και τα μαλλιά θα στρώνουν ακόμα κι αν θέλεις να τα φέρεις στο πλάι.

by

Related Posts