Σχέσεις: 3 Τρόποι για να συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος

Όταν πρόκειται για σχέσεις, είναι πολύ δύσκολο η πρώτη σου σχέση να είναι και η τελευταία σου. Θα έρθει μια στιγμή που και οι δύο θα ωριμάσετε αρκετά ώστε να αναπτύξετε διαφορετικές διαδρομές και θα ανοίξετε το δικό σας μονοπάτι μακριά ο ένας από τον άλλο.

Ωστόσο, σίγουρα θα έρθει μια στιγμή που θα νομίζετε ότι βρήκατε τον σωστό και ξαφνικά ένα λάθος θα τα γυρίσει όλα σε διαφορετική κατεύθυνση. Όλοι κάνουμε λάθη και έτσι  είναι η ανθρώπινη φύση. Αλλά όταν ο άνθρωπός σου κάνει ένα λάθος υπάρχει τρόπος να τον κάνεις να  το συνειδητοποιήσει.

Ως εκ τούτου, παρατίθενται παρακάτω μερικές γρήγορες συμβουλές για το πώς να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι έκανε ένα λάθος, ώστε να επιστρέψει σε εσάς και να υποσχεθεί ότι δεν θα το επαναλάβει.

ζευγαρι

1. Μείνετε λίγο μακριά

Για να συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει κάποιον πολύτιμο, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κενό στη ζωή του. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν κάνετε ένα βήμα πίσω και τον αφήσετε να συνεχίσει τη ζωή του.  Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει την απουσία σας στην καθημερινότητά του, θα αρχίσει να ψάχνει τρόπο να καλύψει το κενό. Τελικά θα γυρίσει πίσω αν πραγματικά νοιάζεται. Αν αγνοεί το λάθος του μπορείτε πάντα να του  εξηγήσετε τη συνήθεια ή τη συμπεριφορά του που προκάλεσε το πρόβλημα. Θα πρέπει να αποδεχτεί το λάθος του και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη πριν τα βρείτε.

2. Μην μαλώνετε καθόλου

Αναρωτιέστε πώς να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος; Μην διαφωνείτε, αλλά συζητήστε. Είναι φυσικό να μπαίνετε σε μια διαμάχη, η οποία μπορεί να γίνει άσχημη και τελικά και οι δύο θα καταλήξετε να πείτε πράγματα που δεν πρέπει να πείτε. Έτσι, το καλύτερο πράγμα για να σταματήσετε οτιδήποτε πριν να γίνει το κακό είναι να μην διαφωνείτε. Συζητήστε τα θέματα και βεβαιωθείτε ότι το καταλαβαίνει, αλλά μην επιβάλλετε τις σκέψεις σας πάνω του.

ζευγαρι

3. Ποτέ μην μιλάτε για προηγούμενες εμπειρίες

Όλοι είχαμε προηγούμενες εμπειρίες και όλοι λέμε ότι  έχουμε συγχωρήσει ή  έχουμε παραβλέψει. Ωστόσο, αυτό το περιστατικό μας μένει στο μυαλό μας. Όταν μιλάμε για ευαίσθητα θέματα ή συζητάμε σημαντικά θέματα, φέρνουμε εν αγνοία μας πράγματα από το παρελθόν. Μην το κάνετε ποτέ αυτό.

Το καθήκον σας είναι να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει το τρέχον λάθος του. Αυτή είναι μια άλλη σημαντική πτυχή όταν πρόκειται  να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος. Θέλετε να μιλήσετε για το σημερινό του λάθος, οπότε επικεντρωθείτε σε αυτό. Το να φέρνετε το παρελθόν μόνο θα τον απωθούσε και δεν θα τον έφερνε πιο κοντά σας.

 

 

source

 

Related Posts