Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό….
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση καθώς από τα στοιχεία που έχει η δικογραφία φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή της στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού. Η μητέρα έχει ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων με την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού, κάτι που σημαίνει πως συμμετείχε στην  υπόθεση. …

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Σεπολίων και αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών….

Κατά τις απολογίες τους φέρονται να τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αρνούμενοι τον βιασμό του παιδιού και υποστηρίζοντας ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Μάλιστα ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι πλήρωνε το κορίτσι όσες φορές συνευρέθηκε μαζί του, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο συγκατηγορούμενό του….

MHXANH TOY XRONOY

 

Related Posts