Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ υπόθεση παιδεραστίας-Ένοικος οικοδομής αναφέρει γνωστό ηθοποιό

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του MEGA (τηλεοπτικός σταθμός) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, με τη Ράνια Τζίμα (10/2/2021)

για εμπλοκή γνωστού σκηνοθέτη σε υπόθεση παιδεραστίας που ερευνούσαν οι αστυνομικές αρχές το 2012!

Η υπόθεση ανοίγει και πάλι ,υπό το βάρος όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις κακοποιήσεις και την σεξουαλική βία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA ,ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης ,που απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Όπως αποκαλύπτεται οι αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012,υπόθεση καταγγελόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με καταγγελία γείτονα, ο ίδιος δεχόταν σε διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει κοντά στην πλατεία Καραισκάκη (στο Μεταξουργείο)  συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα κυρίως αγόρια ηλικίας από 13 έως 15 ετών πρόσφυγες και μετανάστες από βαλκανικές χώρες.

Τα όσα είχε αναφέρει ο ένοικος της πολυκατοικίας στους αστυνομικούς σοκάρουν.

ΕΝΟΙΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

“Τις ώρες που στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο ηθοποιός,έρχονταν ανήλικα αγόρια και κορίτσια τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ηλικίας 13 ετών.Τα παιδιά συνοδεύονταν από ενήλικους οι οποίοι αφού τα άφηναν εκεί επέστρεφαν αρκετές ώρες αργότερα για να τα πάρουν”

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο στόχαστρο και ένα μπαρ της περιοχής του Μεταξουργείου στο οποίο σύχναζε ο σκηνοθέτης ηθοποιός.

Δόθηκε εντολή για έφοδο ωστόσο δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι το μπαρ αποτελούσε σημείο trafficking ανήλικων παιδιών.

Ξαφνικά τον Αύγουστο του 2012 ο σκηνοθέτης σταματά να πηγαίνει στο διαμέρισμα της πλατείας Καραισκάκη.

Σαν να είχαν υποψιαστεί κάτι οι εμπλεκόμενοι χάνονται από προσώπου γης και το σπίτι του τρόμου για τους ενήλικες μετανάστες παραμένει σκοτεινό..

Ετσι η έρευνα των αστυνομικών έμεινε στη μέση καθώς δεν πρόλαβαν να δέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να μαζέψουν στοιχεία εναντίον του.

Η υπόθεση έφτασε στην βουλή και η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ.Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε ερώτηση στους υπουργούς δικαιοσύνης ,πολιτισμού και προστασίας του πολίτη καθώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις η αποκάλυψη.

 

Related Posts