Σπούδασε Certified SPA SPECIALIST στην Θεσσαλονίκη με πιστοποίηση

Σπούδασε Certified SPA SPECIALIST (Level Advanced) &
Spa Therapist (Level basic) στην Θεσσαλονίκη ✅
_Έναρξη στις 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ_
(*Δίδεται Πιστοποίηση, κατόπιν εξετάσεων, από την ACTA, (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).
– Επισκεφτείτε μας στο https://flight-school.gr/εκπαίδευση/
– Καλέστε στο 28210 79806, 6977 134627 για άμεση ενημέρωση.
– Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.
Έκπτωση για εγγραφές μέχρι 30/9
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ
Η επαγγελματική εξειδίκευση είναι το κλειδί που μπορεί να ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες στους νέους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν εργασία στις μέρες μας, καθώς είναι αυτή που παρέχει στους νέους επαγγελματίες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εύρεση εργασίας και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξη κάθε ατόμου.
Στις μέρες μας, παρά τις δυσκολίες που περνάμε όλοι, λόγω του Covid 19, η ενασχόληση με τον τουρισμό εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές ευκαιρίες και αποτελεί μια από τις κύριες προσοδοφόρες πηγές της εγχώριας οικονομίας που γνωρίζει ανάπτυξη. Ένα νέο αναπτυσσόμενο κομμάτι του τουρισμού είναι η παροχή υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς (wellness & beauty). Για να πετύχουμε την άριστη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών αυτών χρειάζονται άνθρωποι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες πλήρως εξειδικευμένοι.
Ο Certified Spa Specialist και Spa Therapist είναι ειδικότητες που έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και υψηλές χρηματικές απολαβές.
Το (F) light School συνεργάζεται με την Cocoon Luxury Spa Care, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και τη διαχείριση μονάδων Spa σε Ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες. Η συνεργασία αυτή μας βοήθησε να αντιληφθούμε το κενό που υπάρχει στην ικανότητα ανάπτυξης των χώρων αυτών, λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τους κύκλους εκπαίδευσης για την ειδικότητα του Certified Spa Specialist & Spa Therapist.


Στο (F)light School εκπαιδεύουμε Spa Specialists και Spa Therapists και τους εφοδιάζουμε με τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε κέντρα ευεξίας υψηλών προτύπων και είναι προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας άρτιας θεραπευτικής συνεδρίας.
Καθημερινά άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και εμπειρίες επισκέπτονται τα κέντρα ευεξίας των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτά. Ο επαγγελματίας που θα τους υποδεχτεί και θα τους φροντίσει, θα πρέπει να κατέχει ορισμένες ειδικές ικανότητες. Ο/ η Spa Specialist ή Spa Therapist θα πρέπει να είναι ευγενικός/ή, χαμογελαστός/ή, να γνωρίζει σε βάθος τις τεχνικές που παρέχονται στο χώρο αλλά και να είναι σε θέση να προτείνει την κατάλληλη τεχνική για τον πελάτη που ζητάει τη βοήθεια του/της. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να κατανοήσει σε βάθος τον εκάστοτε θεραπευόμενο – πελάτη και να του προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με σεβασμό σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης, σώμα- νους- ψυχή.
Ο/ η Spa Specialist και Spa Therapist θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει τον θεραπευόμενο-πελάτη ίσως μία και μοναδική φορά και είναι απαραίτητο μέχρι το τέλος της συνεδρίας να καταφέρει να αφήσει τέτοια «μνήμη» στο σώμα του ώστε ο θεραπευόμενος-πελάτης να επιστρέψει για να ζήσει ξανά μια εμπειρία σαν αυτή.
Μοναδικά του εφόδια για να το πετύχει αυτό είναι η αγάπη για αυτή την εργασία υψηλής κοινωνικής προσφοράς, η γνώση και η εξειδίκευση που θα αποκτήσει με τη σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους ειδικούς του χώρου.

SPA THERAPIST & SPA SPECILIST TRAINING
Η ομάδα του (F)light School κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω του Covid 19, δημιούργησε ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους εκπαιδευόμενους θέλουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σε δυο εκπαιδευτικούς κύκλους. Έτσι μπορούν τον πρώτο χρόνο να παρακολουθήσουν τον κύκλο Spa Therapist που περιλαμβάνει τις εξής τεχνικές: Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage, Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage,Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology,Μασάζ πελμάτων /
Foot massage, Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage (για τον κύκλο Spa Therapist δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων) και να ολοκληρώσουν τον δεύτερο χρόνο, παρακολουθώντας τα υπόλοιπα μαθήματα.
Τελειώνοντας την εκπαίδευση και μετά από τις ανάλογες εξετάσεις, μπορούν να πάρουν την πιστοποίηση του Certified Spa Specialist.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Spa Therapist (level basic)
A 70- HOUR SEMINARS CIRCLE
Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οκτώ(8) μηνών (70) διδακτικές ώρες (θεωρία και πρακτική).
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:
 Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage
 Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage
 Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology
 Μασάζ πελμάτων / Foot massage
 Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage
(*Δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων)
Certified Spa Specialist (level advanced)
A 300- HOUR SEMINARS CIRCLE
Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οκτώ(8) μηνών (300) διδακτικές ώρες (θεωρία και πρακτική). Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:
Wellness
 Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage
 Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage
 Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage
 Αθλητικό μασάζ / Sports massage
 Λεμφικό Μασάζ Lymphatic massage
 Μασάζ με ζεστές πέτρες / Hot Stones / massage
 Cupping Therapy (Θεραπεία με Βεντούζες)
 Ινδικό Μασάζ Κεφαλής / Indian head massage
 Μασάζ για εγκύους / Pregnancy Massage
 Μασάζ Κοιλίας/ Παχέος Εντέρου / Belly , colon massage
 Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology
 Μασάζ πελμάτων / Foot massage
 Candle massage
Beauty
 Φροντίδα Προσώπου και Σώματος με Φυσικά Προϊόντα
Medical
 Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία
 Δερματολογία
 Πρώτες βοήθειες και βασικές αρχές υγιεινής
Spa consulting
 Κώδικας Συμπεριφοράς και Πρωτόκολλα Λειτουργίας Spa
 Λήψη αποφάσεων και διαχείριση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο
 Τεχνικές προώθησης υπηρεσιών και πώλησης προϊόντων
 Εκπαίδευση στην δημιουργία σύγχρονου βιογραφικού
(*Δίδεται Πιστοποίηση, κατόπιν εξετάσεων, από την ACTA, (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).