Σεπόλια: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της φρίκης στην υπόθεση του Κολωνού. Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το 12χρονο κορίτσι στην τέταρτη κατάθεσή του, αναγνώρισε έναν ακόμη χώρο εκτός από τον οίκο ανοχής, στον οποίο την οδηγούσε ο Μίχος προκειμένου να πέσει θύμα βιασμού από άνδρες.

Αρνήθηκαν ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Ισχυρίστηκαν ότι απλά συνάντησαν την 12χρονη.

Μία φορά ο 39χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι. Τρεις φορές ο 35χρονος εισοδηματίας.

Τα όσα είπαν στην απολογία τους δεν φαίνεται πως έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν.

Τα στοιχεία σε βάρος τους είναι συντριπτικά. Καταγεγραμμένες συνομιλίες αλλά και η αναγνώρισή τους από το ίδιο το κοριτσάκι. Και οι δυο κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Έτσι οι προφυλακισμένοι για τη φρικτή υπόθεση των βιασμών της 12χρονης ανέρχονται σε εννέα. Οκτώ άντρες και η μητέρα του παιδιού.

Αναγνώρισε τους χώρους των βιασμών

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του Βηματος και των ΝΕΩΝ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην τέταρτη κατάθεσή του το παιδί αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί, τον οίκο ανοχής αλλα και ένα ξενοδοχείο, δύο από τους χώρους όπου οι παιδεραστές το κακοποιούσα, έναντι αμοιβής όπως ειχαν συμφωνήσει με τον Μίχο.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί και ο δέκατος συλληφθείς για την υπόθεση, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων. Ομολόγησε ότι έδωσε χρήματα στο κορίτσι , αλλά αρνήθηκε την σεξουαλική κακοποιηση, και τις τρεις φορές που συναντήθηκε με το παιδί.

Η ανήλικη στις καταθέσεις της έχει μιλήσει για 11 άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά σε αυτοκίνητα και σπίτια. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται καθώς όπως λένε αξιωματικοί της αστυνομίας όλοι όσοι συνομίλησαν με την ανήλικη στην εφαρμογή είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

 

 

 

megatv.gr

Related Posts