Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης,μας «συστήνει» την original παπαδιά

Ο παπά – Μιχάλης στον «Σασμό» έχει μια σύζυγο που τον λατρεύει και στο χθεσινό επεισόδιο μας συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

Στην πραγματική του ζωή ο Μιχάλης Αεράκης έχει και εκείνος μια σύζυγο που τον αγαπάει πολύ και συμπορεύεται μαζί του πολλά χρόνια.

 Πρόσφατα βγήκε για φαγητό με τη σύζυγό του και την αδελφή του και μας τις «σύστησε» ποστάροντας φωτογραφίες στο instastory του.

Screenshot 2022 11 08 22 47 21 281 com.instagram.android

«Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται.

Screenshot 2022 11 08 22 47 25 173 com.instagram.androidΉμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου», ανέφερε σε συνέντευξή του.

 

espressonews.gr

 

Related Posts