Σάλος με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ! Οι μάσκες καταστρέφουν τα παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο από την στιγμή που ανέβηκε στο youtube η live συζήτηση ιατρών επιστημόνων που αφορά στον covid19.

Συζητούν ανά διαστήματα στο συγκεκριμένο βίντεο διάφοροι ειδικοί απολύτως κάθετοι στο να μη φορέσουν τα παιδιά μάσκες.

Ο Dr.Guido Hofmanno τόνισε ότι χώρες όπως η Ελλάδα καθιέρωσαν για πολιτικούς λόγους τις μάσκες στα σχολεία και στα μικρά παιδιά όπως χαρακτηριστικά τονίζει στο βίντεο πως τα παιδιά θα έχουν σοβαρά προβλήματα ψυχολογικά αλλά και αναπνευστικά αν εξακολουθήσουν να φορούν μάσκες στα σχολεία.

Πως πρόκειται για μια γρίπη…!

Ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να απομακρύνει τα παιδιά από τους γονείς..!

Δηλώσεις που σοκάρουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

 

Η Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα με την πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχοντας βαθιά την συναίσθηση της υποχρέωσης του Κοινωνικού της ρόλου και που πρέπει άλλωστε να έχει ο κάθε επιστήμονας έρχονται ως αρωγοί και θερμοί συμπαραστάτες για να βοηθήσουν τους Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται σε απόγνωση, σε σύγχυση και πανικό μπροστά σε αυτή την επιδημία του κορονοϊού που ενέσκηψε και ταλανίζει την Πατρίδα μας, αλλά κι ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα μία ομάδα μέσα από την Ανεξάρτητη Συμμαχία των Γιατρών, του

Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που εδώ και 6 μήνες εργάζεται νυχθημερόν σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από την Ελλάδα και άλλες χώρες με αντικείμενο την παρακολούθηση της επιδημίας του κορονοϊού πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα την «Πανδημία». Έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν, οι πιο επιφανείς καθηγητές και ερευνητές από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες και οι οποίοι καθηγητές έχουν συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα της επιδημιολογίας και της ιολογίας.

Είναι μεγάλη τιμή αλλά και τύχη για την χώρα μας που δέχτηκαν να συμμετάσχουν αυτοί οι διεθνούς φήμης Κολοσσοί της Επιστήμης στο συνέδριο μας. Οι στόχοι και οι σκοποί αυτού του Συνεδρίου είναι αποκλειστικά και μόνο να ρίξουμε άπλετο φως, σε όλες τις πλευρές και σε όλες τι γωνίες αυτής της καταστροφικής πανδημίας.

 

 

Related Posts