Ρέμος –Γαρμπή: Λαμπερό pre-party στο Privilege

Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή, για να χαρίσουν στο κοινό νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες. Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο Privilege Athens, οι δυο καλλιτέχνες υποδέχθηκαν λαμπερές προσωπικότητες, φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους στο pre-party του NOX. Μια συνύπαρξη γεμάτη ενθουσιασμό, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live ντουέτο που διασκέδασε τους καλεσμένους.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, με τις αμέτρητες επιτυχίες, μας προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ.

 

Η Καίτη Γαρμπή, πάντα διαχρονική, με το δυνατό ρεπερτόριο της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ. Το εντυπωσιακό, επιβλητικό, και παράλληλα φιλόξενο ΝΟΧ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στη διασκέδαση! Ένας χώρος – πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη και Άγγελου Κοταρίδη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. «Όλα αρχίζουν ξανά» στο NOX κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00. #PhenomeNOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000 Από 05/11 και κάθε Σάββατο στις 23.00 & Κυριακή στις 22.00

Kαίτη Γαρμπή, Αντώνης Ρέμος

Καίτη Γαρμπή, Αντώνης Ρέμος

Καίτη Γαρμπή, Αντώνης Ρέμος, Άγγελος Κοταρίδης

Γιώργος Ντάβλας, Αντώνης Ρέμος, Νίκος Πάπας

Οδύσσεια Κωνστάντουρα, Αντώνης Ρέμος, Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Ευθυμίου, Ιωάννα Καραβερβέρη

Δήμητρα Μίχα,  Άρης Μίχας, Αντώνης Ρέμος, Χαρά Μίχα

Σωτήρης Πολύζος, Στέλλα Κασκαβέλη

Γιάννης Αθητάκης, Γιώργος Μπούνιας

Αντώνης Ρέμος, Σούλα Λιάκου

Αθανάσιος Χριστόπουλος, Νάνσυ Χριστοπούλου

Kωνσταντίνος Αντωνάτος, Λάζαρος Αντωνιάδης

 

 

 

cosmopoliti.gr

Related Posts