ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΙΟΥ : ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΙΝΕΣ Μ.Ε.Θ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ

Μια όμορφη πρωτοβουλία..

Xθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα – Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου – Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη – Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη – Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS – E.Δ.Ε.Μ.

Χαράλαμπος Τουμπέκης – Διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Πάριος, Μαργαρίτα Μάτσα – Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI/UNIVERSAL, Δημήτρης Παπαδάτος – Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, Σαράντης Ευσταθόπουλος – Υποδιοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και Βαγγέλης Σπάρταλης – Γενικός Διευθυντής Oμίλου Real Group.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται.

Θαυμάζουμε για έναν λόγο παραπάνω καλλιτέχνες που πέραν της επιτυχίας τους και της καλλιτεχνικής αξίας τους δεν ξεχνούν πως είναι ευσυνείδητοι άνθρωποι και πολίτες.

Η είδηση της συγκινητικής πρωτοβουλίας του καλλιτέχνη να χαρίσει 2 κλίνες Μ.Ε.Θ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ μας χαροποιεί ιδιαίτερα . Ο Γιάννης Πάριος για άλλη μια φορά δείχνει την τεράστια ψυχή του μέσα από το κοινωνικό του έργο.

Το ανθρώπινο προφίλ του μεγάλου και αγαπημένου μας ερμηνευτή, ας ανοίξει δρόμους φωτεινούς και για άλλους καλλιτέχνες. Να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε με την υγειονομική βόμβα του covid19 τέτοιες κινήσεις κάνουν την διαφορά.

Με αισιοδοξία. Με αγάπη. Και ένας καλλιτέχνης του έρωτα και της αγάπης σαν τον Γιάννη Πάριο,που έχει τραγουδίσει για τους ανθρώπους, που δίνει πάντα απλόχερα τα δυνατότερα συναισθήματα , αξίζει τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Related Posts