Προβολή με εκπλήξεις και συλλεκτικά δώρα για τον Επίλογο του Star Wars!

Μια ξεχωριστή βραδιά με εκπλήξεις, μπύρες, συλλεκτικά δώρα, επικές συζητήσεις και φωτόσπαθα έχει διοργανώσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για την προβολή του πολυαναμενόμενου επίλογου του θρυλικού saga Star Wars: Skywalker Η Άνοδος την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στον κινηματογράφο Ολύμπιον.

Με το ένατο επεισόδιο, κλείνει η ιστορία της γενιάς των Skywalker, που συντροφεύει εκατομμύρια ανθρώπους, εδώ και 42 χρόνια.
Από τις 19:00, ένα dj set θα υποδέχεται τους θεατές που θα βρεθούν στον κινηματογράφο Ολύμπιον για να απολαύσουν τη νέα ταινία Star Wars με τις καλύτερες προδιαγραφές εικόνας και ήχου. Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από παγωμένη μπίρα Fischer.

Λίγο πριν την προβολή, σας περιμένουμε για να διασταυρώσουμε τα φωτόσπαθα και τις γνώσεις μας σε μία… επική συζήτηση που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το νέο κομιξάδικο της Θεσσαλονίκης CosmicRealms.

Τρεις Star Wars archivists παρουσιάζουν στο κοινό του Ολύμπιον, τι σημαίνει το τέλος εποχής και μας παρουσιάζουν τις σκέψεις τους για το πού μπορεί να οδηγηθεί πλέον η εποποιΐα του Πολέμου των Άστρων, σε ένα πάνελ με τίτλο «The End of a Saga: No one’s ever really gone…». Ομιλητές: Θανάσης Δαμιανίδης, Αστέριος Γούσιος, Ιωάννης Ιωαννίδης.

Star Wars: Skywalker η άνοδος / Star Wars: The Rise of Skywalker (ΗΠΑ, 2019)

Σκηνοθεσία: Τζ.Τζ.Άμπραμς / J.J. Abrams. Σενάριο: J.J. Abrams & Chris Terrio. Με τους: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid & Billy Dee Williams. Έγχρωμη, 142’.

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Η ειδική προβολή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με: CosmicRealms, Κομικ, βιβλία, φιγούρες!
Χορηγός:Fischer.

Η ταινία Star Wars: Skywalker Η Άνοδος θα προβάλλεται από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood. Από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, θα συνεχίσει να προβάλλεται στον κινηματογράφο Ολύμπιον.

Ημέρες & Ώρες
Τε 18/12
Ώρα: 19:00
Ολύμπιον
Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες
Αίθουσα Ολύμπιον
πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310378400

Το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» στο Ολύμπιον, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 19:00
Ώρα έναρξης προβολής: 20:30