Πάτρα: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας μητέρα 6 παιδιών

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, με το τελευταίο να σημειώνεται στην πόλη της Πάτρας το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και να αφορά μια μητέρα έξι παιδιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Pelop.gr, μια μητέρα έξι παιδιών έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον άνδρα με τον οποίο συζούσαν.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι συγγενών της στο Φαραί Αχαΐας, όπου δέχτηκε την άγρια επίθεση του συντρόφου της ασκώντας σε βάρος της σωματική βία, όπου και τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί της χέρι.

Αμέσως μετά το συμβάν, η γυναίκα έσπευσε να καταγγείλει τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία, καθώς ζήτησε και προστασία για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα και τα έξι παιδιά της μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για να φιλοξενηθούν εκεί.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει τον άνδρα της επίθεσης, ο οποίος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε.thetoc

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ OJ SIMPSON ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Related Posts