Ο Σπιλμπεργκ γυρίζει ταινία για τα παιδικά του χρόνια

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δείχνει να ενστερνίζεται αυτή την τάση και θεώρησε ως ένα πολύ καλό timing αυτή την εποχή για να επιστρέψει «στις ρίζες».

Ο αγαπημένος μας παραμυθάς (και ενώ περιμένουμε μόλις ανοιξουν οι αίθουσες να δούμε την δική του εκδοχή στο West Side Story) θα μία ταινία ενηλικίωσης, που θα βασίζεται στη δική του εφηβική ηλικία που πέρασε στο Φίνιξ της Αριζόνα.

Ο 74χρονος Σπίλμπεργκ γράφει το σενάριο μαζί με τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Κούσνερ («Lincoln», «Μόναχο») και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, ώστε η ταινία (που ακόμα δεν έχει τίτλο) να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Είναι η πρώτη φορά που ο Σπίλμπεργκ εμπλέκεται και στην εγγραφή του σεναρίου μετά από το «Α.Ι.», ενώ αυτόν τον καιρό έχει επιδοθεί σε ένα ασταμάτητο κάστινγκ για να βρει τους ηθοποιούς που θα τον υποδυθούν στην παιδική και την εφηβική του ηλικία.

 

 

Εχει βρεθεί όμως η ηθοποιός που θα ερμηνεύσει την μητέρα του: η Μισέλ Γουίλιαμς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για το ρόλο.

Η ταινία θα διαδραματίζεται στα 50s και τα 60s, θα εξιστορεί τις σχέσεις με τους χωρισμένους γονείς του, αλλά και τις πρώτες απόπειρες ενασχόλησής του με την κινηματογραφική κάμερα.

 

 

Update: Ο Σεθ Ρόγκεν θα υποδυθεί τον αγαπημένο θείο του μικρού -τότε- Στίβεν Σπίλμπεργκ, σε μια πληροφορία που αναμένεται να επιβεβαιωθεί σύντομα και επίσημα, εν’όψει των γυρισμάτων που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Αν βέβαια βρει χρόνο από την ενασχόληση με τη νέα γαμάτη επιχείρηση που έχει στήσει και η οποία πάει τούμπανο. 

 

 

Update: Η ταινία θα λέγεται The Fabelmans, αλλά η μεγάλη είδηση θα είναι άλλη: στο φιλμ θα έχει ρόλο ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣ. Ναι. Nαι. Λεπτομέρειες για το ποιόν του ρόλου δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το γεγονός ότι θα εμφανιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του μπροστά από την κάμερα σε ταινία που δεν είναι δική του (Zelly/1988, Lucky/2017 οι άλλες δύο), το λες μια είδηση που σου φτιάχνει την ημέρα.

moveitmag