Ο Αδαμαντίδης τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων εν μέσω λοκ νταουν(ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις μήνες τουλάχιστον λειτουργούσε παράνομα το νυχτερινό κέντρο «Bella Vita Night Club» στην οδό Λιοσίων. Βίντεο αποκαλύπτει τον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδά στο κατάμεστο κέντρο. Το «Bella Vita» φαίνεται πως άνοιγε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τις 6, προκειμένου να μπορέσουν οι θαμώνες να προσέλθουν διατρέχοντας τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί από την Αστυνομία….
Η υπόθεση αποκαλύφτηκε χτες έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας .
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική επιχείρηση είχε σχεδιαστεί μεθοδικά και με συγκεκριμένο σχέδιο. Μέλη της ΔΙΜΕΑ ήταν ήδη μέσα στο κατάστημα παριστάνοντας τους θαμώνες και την ώρα που η μουσική βραδιά ήταν στο απόγειο, πραγματοποιήθηκε έφοδος από κλιμάκια ελεγκτών της ΔΙΜΕΑ και της ΕΛΑΣ. Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, μιας και υπήρχαν καταγγελίες ότι λειτουργούσε κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο…

Γνωστά ονόματα, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, δεν δίστασαν να εμφανιστούν στο μαγαζί, καταπατώντας τα μέτρα προστασίας από την διασπορά του κορωνοϊού και τους περιορισμούς στην κυκλοφορία….

Οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος συνελήφθησαν. Εκτός από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε 20 θαμώνες….

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

mixanitouxronou.gr

Related Posts