Οι πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix για το 2022

Σε μία εποχή που μία ποιοτική παραγωγή μπορεί να σώσει ένα σαββατοκύριακο καραντίνας, κάθε πλατφόρμα streaming βάζει τα δυνατά της για να κρατά το κοινό της σε εγρήγορση. Στην προκειμένη περίπτωση, ρίχνουμε μία ματιά στις πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix για το 2022, αυτές που ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσουν. Εξάλλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να αποκαλύψει όλους τους άσσους που κρατά εσκεμμένα κρυμμένους στο μανίκι του.

Ozark (21/01)

Η τελευταία σεζόν αρχής γενομένης από το πρώτο της μέρος φημολογείται συγκλονιστική. Οι Byrde συνεχίζουν να μπλέκουν με όλο και πιο επικίνδυνους ανθρώπους και είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η γη κάτω από τα πόδια τους. Η τελευταία σεζόν αποτελείται από δύο μέρη συνολικά 14 επεισοδίων.

Feria: The Darkest Light (28/01)

(Νέα σειρά) Μαθαίνεις ότι οι γονείς σου συμμετείχαν σε μια τελετή αίρεσης που κατέληξε να σκοτώσει 23 ανθρώπους – τι κάνεις; Αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουν σε αυτό το ισπανικό θρίλερ φαντασίας οι Eva και Sofía, μαζί με κάποια υπερφυσικά στοιχεία που δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους.

In From the Cold (28/01)

(Νέα σειρά) Αν σου αρέσουν τα κατασκοπευτικά δράματα με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, κάτι τέτοιο είναι το In From the Cold. Η σειρά αφηγείται την ιστορία μίας γυναίκας που θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά της επανεξετάζοντας το παρελθόν της ως Ρωσίδα κατάσκοπος, όταν ένας πρώην εχθρός της επανεμφανίζεται.

Florida Man 

(Νέα σειρά) Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας έμπειρος πρώην αστυνομικός επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Φλόριντα, για να εντοπίσει τη σύντροφο ενός μαφιόζου που το ‘βαλε στα πόδια; Σίγουρα όχι κάτι εύκολο, και θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι παρακολουθώντας τον Edgar Ramirez να πρωταγωνιστεί σύμφωνα με το Netflix τουλάψιστον “σε μία άγρια οδύσσεια”.

 

Source Esquire

Related Posts