Οι «Κόκκινοι» κέρδισαν – Υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία

Η ομάδα των Κόκκινων με τις προσθήκες των Ηλία και Καρολίνας έχει δυναμώσει πολύ, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία ακόμη νίκη στο στίβο μάχης.

Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κόκκινη ομάδα και πάλι έδειξε την υπεροχή της στα αθλήματα μιας και πήρε μία εύκολη νίκη με 10-6 επί της μπλε ομάδας, η οποία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και εσωτερικά θέματα.

Το σημερινό αγώνισμα ήταν για την ασυλία που παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Από τότε που βγήκαν στον… τάκο οι μπλε και αναγκάστηκαν να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμπαικτών τους έχουν αρχίσει και οι γκρίνιες, οι υπο-ομάδες, η απομόνωση παικτών που έχει φέρει και την ανατροπή κλίματος.

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου που στο χθεσινό αγώνισμα λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί, έδειξε έτοιμη για τη σημερινή μάχη αλλά δεν είχε αντοχές.

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά ήταν απαιτητικός. Το πάθος για τη νίκη έφερε και τις δυο ομάδες στην αρχή να μάχονται στήθος με στήθος και μέχρι το 5-5 όλα έδειχναν ντέρμπι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος κόντρα στο Δημήτρη Μαρκόπουλο έκανε το 8-6 και εκεί κάπου βγήκε η κούραση στους μπλε με το τελικό 10-6 υπέρ των «κόκκινων» να στέλνει την ομάδα του Κοψιδά θεατές στο συμβούλιο ασυλίας.

Στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας ο παίκτης των μπλε που άντεξε μέχρι τέλος ήταν ο Αλεξης Παππάς, ο οποίος και θα είχε την ευθύνη για τον  παίκτη του θα επιλέξει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το γεγονός ότι σε ακόμα ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας ο αρχηγός των μπλε Τζειμς Καφετζής τα παρατάει για να μην μπει αυτός στη διαδικασία να υποδείξει συμπαίκτη του προς αποχώρηση, σχολιάστηκε στην παραλία με τον Αλέξη Παππά να του λέει ότι αυτό δεν σε κάνει αρχηγό, αλλά υπερόπτη.

Στο συμβούλιο, η μάχη Μπλε με Κόκκινους συνεχίστηκε για μία ακόμη φορά με εκατέρωθεν σπόντες. Πριν όμως οι μπλε οδηγηθούν στην ψηφοφορία η μάχη μπλε και κόκκινων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Με την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει θέσει τον εαυτό της εκτός Μπλε ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών της απέναντί της, τα βέλη των συμπαικτών της στράφηκαν εναντίον της, και με 7 ψήφους, είναι προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργο Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελενά Μαριπόσα Κρεμλίδου θα παραμείνει εκτός παιχνιδιού για λόγους υγείας και αυτομάτως θα τεθεί και εκτός της διαδικασίας ψηφοφορίας.

Πηγή: ΣΚΑΙ

 

Related Posts