Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνήσω ακόμα και ύστερα από κάποιον με μολυσματική ασθένεια»

Τόσο για τον κορονοϊό όσο και για τη Θεία Κοινωνία και την πίστη του στον Χριστό μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος την Πέμπτη (23/12).

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και για τη Θεία Κοινωνία μίλησε την Πέμπτη (23/12) ο τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, λέγοντας ότι πέρασε δύσκολα τη νόσο ενώ διευκρίνισε πως «θα κοινωνήσει ακόμα και ύστερα από κάποιον με μολυσματική ασθένεια».

«Χρειάστηκε να βάλω το δυνατό οξυγόνο»

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τη νόσο COVID-19, λέγοντας: «Ήταν δύο ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο και σε τρεις εβδομάδες θα άνοιγε το μαγαζί που εμφανίζομαι, το “Fantasia”, και έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά πλέον δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους. Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, γιατί σκέφτηκα ότι σκέφτηκαν και πολλοί άλλοι άνθρωποι, δηλαδή το “και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;” και είπα “δεν το έπαθα μέχρι τώρα”. Δεν σύχναζα σε μέρη με πολύ κόσμο. Εμένα μ’ αρέσει πολύ η θάλασσα και ήμουν συνέχεια εκεί με δυο-τρεις φίλους. Μέχρι εκεί. Έλα, όμως, που με βρήκε ο κορονοϊός».
Εν συνεχεία, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ο κορονοϊός με βρήκε και λίγο δύσκολα, γιατί μου το γύρισε σε πνευμονία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε και να βάλω οξυγόνο για δύο ημέρες. Μάλιστα, τη μία ημέρα χρειάστηκε να βάλω το δυνατό οξυγόνο. Έγινα αμέσως καλά ευτυχώς και ευχαριστώ τους γιατρούς του “Ευαγγελισμού” που ήταν δίπλα όχι σε έμενα, αλλά σε όλον τον κόσμο που χρειαζόταν τη βοήθειά τους».
Πάντως, ο τραγουδιστής ευχήθηκε να μην περάσει κανείς άλλος όσα πέρασε εκείνος με τον κορονοϊό και τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού«Όταν περάσει η περίοδος της ανοσίας από τη νόσηση, θα κάνω το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία -όπως και εγώ- να φοβούνται. Δεν κρύβω ότι φοβόμουν και ακόμα φοβάμαι, αλλά δεν αρνούμαι την επιστήμη. Κάποιοι μπερδεύουν τη θρησκεία με την επιστήμη και διχάζουν τον κόσμο. Αυτό είναι λάθος. Όχι άλλος διχασμός επιτέλους. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Να πιστεύουμε και στη θρησκεία και στην επιστήμη».

«Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στη Θεία Κοινωνία, χαρακτηρίζοντάς την ως «το φάρμακο των ανθρώπων».
Χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Εννοείται ότι θα κοινωνήσω ακόμα και αν πριν από εμένα είναι κάποιος με μολυσματική ασθένεια. Όταν πιστεύεις κάτι και πιστεύεις τόσο δυνατά όπως έχει να κάνει με τον Χριστό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Παραμερίζω τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό, πιστεύω τόσο πολύ στην Θεία Κοινωνία. Πιστεύω ότι είναι το φάρμακο των ανθρώπων η Θεία Κοινωνία. Το λέω και συγκινούμαι . Θα το έκανα όπως και να ‘χει και δεν αλλάζω άποψη για αυτό».
Ακόμα, ο καλλιτέχνης μίλησε και για την πίστη του στα θεία, τονίζοντας: «Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Όταν αφορά ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη από κάπου να πιαστεί και όταν αυτό δεν το βρίσκει απόλυτα στην οικογένειά του, το βρίσκει κάπου αλλού. Εγώ το βρήκα στην πίστη και στον Χριστό. Από τότε είναι δοσμένος και ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου».
sputniknews.gr/

Related Posts