Με Ποντιακή φορεσιά η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ Άννα Παυλίδου,διεκδικεί τον τίτλο Miss International

Με μια απίθανη εμφάνιση η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ Άννα Παυλίδου, ανακοίνωσε την συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο ΤΟΚΥΟ για τον τίτλο της Miss International.

Η Θεσσαλονικιά ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ,γέννημα θρέμμα από την προσφυγική Καλαμαριά,τόλμησε να συνδυάσει σε επίσημη εμφάνιση της, την ελληνική της ομορφιά με την παραδοσιακή φορεσιά των Ποντίων γυναικών.

Η απόφαση της αυτή έχει ΗΔΗ ξεχωρίσει, ανάμεσα στις εμφανίσεις των υπολοίπων κοριτσιών που εκπροσωπούν άλλα κράτη.

Η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς Έλληνες και κυρίως Πόντιους να συγχαίρουν την παρουσία της η οποία με αξιοπρέπεια πρεσβεύει και την ιστορία της καταγωγής της.

Η Άννα Παυλίδου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ του διαγωνισμού.

Η φωτογράφιση μιλάει από μόνη της.Η Άννα Παυλίδου πόζαρε σε τέλεια αρμονία με την παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά δείχνοντας πόσο συνειδητοποιημένη είναι για την συγκεκριμένη επιλογή της.Την ίδια ώρα που οι περισσότερες διαγωνιζόμενες παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό με συνηθισμένα φανταχτερά φορέματα με αποτέλεσμα να μοιάζουν αρκετές εμφανίσεις μεταξύ τους, η Ελληνίδα καλλονή δίνει μαθήματα αρχοντιάς και ιστορίας.

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί ο τελικός που θα αναδείξει την MISS INTERNATIONAL.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Το μοντέλο είναι επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια gastrobar στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απ’ όπου και κατάγεται (Anatolikon Gastrobar) αλλά και ενός vegeterian fast food με το αγαπημένο street food της ανατολής, το φαλάφελ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Όσοι την παρακολουθούν στα social media θα θυμούνται πως τον Μάρτιο είχε πρωτοστατήσει σε πρωτοβουλία συγκέντρωσης ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων με σκοπό την προώθησή τους στους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Είχε εκφράσει, μάλιστα, δημόσια την ελπίδα της η κίνησή της αυτή να παρακινήσει και άλλους νέους να επενδύσουν χρόνο σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Γιατί μία μικρή πράξη μπορεί να προσφέρει μία μεγάλη ελπίδα.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Related Posts