Μείνε σπίτι μετά τις 6 και η κυβέρνηση με 30 άτομα φαγοπότι!Μαζεύτηκε κόσμος και φωνάζει(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook η εικόνα δείχνει μεγάλη μάζωξη την εποχή που ο κόσμος ανέχεται σκληρά lockdown και οικονομικά προβλήματα,με ανθρώπους της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στην οικεία όπως γράφει ο χρήστης της αρχτου βουλευτή Στεφανάδη.

Από τις αντιδράσεις ο κόσμος φαίνεται σε βίντεο να έχει βγει στο νησί και να φωνάζει έντονα φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Φωτογραφία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει το μπαλκόνι της οικίας του βουλευτή Σάμου της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη γεμάτο με κόσμο και με στρωμένα τραπέζια, ενόσω βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός.

Κανείς δεν κρατά αποστάσεις, ούτε φορά μάσκα.

Κάτω από το σπίτι είναι μάλιστα πλήθος αστυνομικοί και φρουροί, ενώ στο τραπέζι που ουδείς κρατά αποστάσεις φαίνεται να συμμετέχουν και ένστολοι.

Μητσοτάκης / Έντονη αποδοκιμασία από τους κατοίκους της Ικαρίας

Ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, ρωτά αν αληθεύει η καταγγελία και ζητά να μάθει ποιές ποινές θα επιβληθούν

Δυστυχώς ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται μέσα από τέτοιες εικόνες ότι τα μέτρα δεν ισχύουν παντού και σε κάθε περίπτωση!

Related Posts