ΛΑΜΙΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Αναστέλλονται τα καθήκοντα της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, αφού το τελευταίο διάστημα δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και πιο πολλές φορές ήταν κλειστή η Υπηρεσία, παρά ανοιχτή!

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, επιβλήθηκε η αναστολή καθηκόντων στην για πολλά χρόνια προϊσταμένη Αποστολία Ακριβούση, όπως και πολλά χρόνια ήταν το σοβαρό το πρόβλημα που δημιουργούσε στην τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα οι πολίτες να καταφύγουν σε άλλες Υπηρεσίες, εκτός Φθιώτιδας, για τη διενέργεια νεκροψιών – νεκροτομών.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η το πρόσφατο περιστατικό που έκλεισε την Υπηρεσία, λόγω ασθένειας του γραμματέα της!

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιώργο Κοτρωνιά, που παρακολουθεί στενά το θέμα, οι δύο άλλοι Ιατροδικαστές που πρόσφατα ανέλαβαν υπηρεσία, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν και τα χρέη του Γραμματέα αλλά δεν τους επιτράπηκε!

Χρέη Προϊσταμένου της Υπηρεσίας αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Τσαλικίδης, ο οποίος μαζί με τον Διονύσιο Καρρά θα είναι οι δύο νέοι Ιατροδικαστές της Υπηρεσίας Λαμίας.

 

lamiakos-typos

 

Related Posts