ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ MEGA

Τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης κι επικοινωνίας (τηλέφωνο, φαξ, e-mail) του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA παρέχονται στη ειδική σελίδα «Επικοινωνία».
Η χρήση και περιήγηση σε κάθε διαφημιστικό χώρο που προβάλλουμε ενδέχεται να υπόκειται σε κόστος σύνδεσης δικτύου το οποίο επωμίζεται ο χρήστης. Εάν δεν συμφωνεί ο επισκέπτης/χρήστης, τότε οφείλει να διακόψει την πρόσβαση στο διαφημιστικό χώρο και να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του διαφημιστικού χώρου της ιστοσελίδας μας. Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στον διαφημιστικό χώρο και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτόν) δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης μας, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή.
Τα σχόλια των χρηστών κάτω από άρθρα μας, γίνονται με δική τους ευθύνη και δεν συμβαδίζουν αυτόματα με τις δικές μας απόψεις.
Σε περίπτωση υβριστικών σχολίων απέναντι σε δημόσια πρόσωπα ή προς άλλους χρήστες και σε περίπτωση προσβολής προσωπικότητας ,είναι ευθύνη του εκάστοτε χρήστη να προστατέψει τον εαυτό του ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες που καμμία σχέση δεν έχουν με τον τρόπο που προάγουμε την ιστοσελίδα μας.

Τα δικαιώματα του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA

Το ραδιόφωνο μας, έχει δικαίωμα να αλλάξει το μουσικό του πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή το αποφασίσει ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή εξαιτίας αλλαγής της ροής των μουσικών παραγωγών.
Το πρόγραμμα μας εμπεριέχει κυρίως ελληνικά τραγούδια και ουδέποτε αποφασίσαμε να κάνουμε διαχωρισμό των ειδών της μουσικής εξαιτίας του σεβασμού μας προς όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες αλλά φυσικά και των ακροατών.
Για να μας ακούσετε online χρειάζεται να διαθέτετε σταθερό internet .
Σε περίπτωση μικρών κενών ανάμεσα στο πρόγραμμα μας ,σας ενημερώνουμε ότι μπορεί να οφείλεται στο εκάστοτε δίκτυο που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης που μας επισκέπτεται.

Στα email που δεχόμαστε ο μέσος χρόνος ανταπόκρισης μας για να λάβετε απάντηση είναι 1 ώρα. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αποδοχής email από χρήστες ,σας παρακαλούμε για την επιείκεια σας έως ότου έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
Η επίσημες σελίδες του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA στα social media (facebook, instagram, twitter, youtube) είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας και τις διαχειρίζονται συνεργάτες μας. Σε περίπτωση που κυκλοφορούν παρόμοιες παραπλανητικές σελίδες που φέρουν την επωνυμία μας , ουδεμία σχέση έχουν με εμάς και το όραμα μας.
Εάν και εφόσον συμβεί να αντιληφθούμε αντίστοιχες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα που φέρουν το όνομα ή λογότυπο ή το link της διεύθυνσης μας και του ραδιοφώνου μας έχουμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και την παροχή υπηρεσιών νομικού συμβούλου για την αντιμετώπιση παραπλανητικών σελίδων ή χάκερ.

Όλα τα άρθρα και οι φωτογραφίες που αναρτώνται από πλευράς μας , περιλαμβάνονται στα πνευματικά δικαιώματα μας .Απαγορεύεται η μερική ή ολική αντιγραφή, επικόλληση, ανάρτηση σε ξένα site χωρίς την επίσημη αναφορά της ιστοσελίδας μας ,του ραδιοφώνου μας και των φωτογράφων μας. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα πνευματικά δικαιώματα μας .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο χωρίς τη ρητή συναίνεσή του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα τυχόν προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν , αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
(α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή κυβερνητικών κανονισμών,
(β) προκειμένου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία του,
(γ) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο Διαδίκτυο ή του κοινού.
«Δεσμοί» (links) προς άλλα sites

Η ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε τρόπο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η ιστοσελίδα μας από ψηφιακούς ιούς ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους βλαβερά ή καταστροφικά αρχεία ή/και προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ιστοσελίδα μας δεν θα προσβληθεί ποτέ από τέτοια στοιχεία. Συνεπώς η ακεραιότητα και διαφύλαξη των λογισμικών συστημάτων και του εξοπλισμού κάθε επισκέπτη/χρήστη εναπόκειται στη δική του επιμέλεια και ο Alter Radio δε θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προσβολής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (software και hardware) των χρηστών από “ιούς” και άλλα βλαβερά αρχεία όπως αυτά εκτίθενται παραπάνω.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ
Η αναμετάδοση ειδήσεων και η χρήση φωτογραφιών ξένων site και φωτογράφων (επαγγελματιών και μη) από πλευράς μας χρησιμοποιούνται με απόλυτο σεβασμό και αναγνώριση στα προσωπικά τους δικαιώματα. Πέραν τούτου φροντίζουμε κάθε φορά επίσημα να αναφέρουμε πάντοτε την πηγή της είδησης και την επωνυμία του φωτογράφου σε περίπτωση που γνωρίζουμε τα στοιχεία του. Σε αντίθετη περίπτωση τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και αναφέρεται πάντοτε στο πλαίσιο για την αποφυγή παρεξηγήσεων με άλλα αξιόλογα και αγαπητά site.
Σε περίπτωση που παρατηρήσετε να μη αναφέρουμε τον δημιουργό ή φωτογράφο εκ παραδρομής, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διορθώσουμε άμεσα το κείμενο καθώς πιστεύουμε αυστηρά στην «αξία» των πνευματικών δικαιωμάτων και ουδέποτε θα επιθυμούσαμε να εισπράξουμε τα εύσημα του κόσμου επάνω σε κείμενα και φωτογραφίες που δεν έχουμε επιμεληθεί εμείς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έχουμε δικαίωμα να ζητάμε από τους χρήστες που επικοινωνούν μαζί μας τα πραγματικά τους προσωπικά στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο σε περίπτωση που μας αποστέλλουν email.
Έχουμε υποχρέωση για την ασφάλεια και την ευημερία του ραδιοφώνου μας να μη εξαναγκαζόμαστε να ανταποκρινόμαστε σε χρήστες και email που μας ζητάνε ανώνυμα, προσωπικά στοιχεία των συνεργατών μας.