H Kαθαρά Δευτέρα έρχεται!
Και στην Ελλάδα μας η παράδοση δεν χάνεται τέτοιες ημέρες.
Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινάει η Σαρακοστή , ενώ ταυτόχρονα σημαίνει το τέλος των Αποκριών ..
Η ημέρα αυτή, γιορτάζεται έντονα σε όλη την Ελλάδα, με διάφορα έθιμα και αποτελεί επίσημη αργία.
Συνηθίζεται πανελλαδικά να τρώγεται η λαγάνα και την πιο φρέσκια – πεντανόστιμη λαγάνα θα την βρείτε στα καταστήματα FARINA CASA BAKERY .
Οικογενειακή Παράδοση
Αν μένετε Θεσσαλονίκη είστε τυχεροί!
Έχετε το προνόμιο να ξεκινάτε τη μέρα σας με μια στάση, σε ένα από τα καταστήματα FARINA CASA BAKERY.
Θα εντυπωσιαστείτε φυσικά με την τεράστια ποικιλία σε ψωμιά που θα συναντήσετε.Όσοι ετοιμάσετε το τραπέζι σας για την Καθαρά Δευτέρα , θα απολαύσετε φρέσκες παραδοσιακές λαγάνες!
Από νωρίς θα είναι ζεστές και έτοιμες για να τις αποκτήσετε..Φτιαγμένες με αγνά υλικά, θα συνοδέψουν τα εορταστικά κεράσματα πλάι στις νοστιμιές που θα σερβίρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Υπάρχει και στην Χαλκιδική όμως ένα πανέμορφο κατάστημα FARINA CASA στην περιοχή της Καλλικράτειας!
Βέβαια πλάι στις λαγάνες που θα πρωταγωνιστήσουν την Καθαρά Δευτέρα, παρατηρήστε τις εξαιρετικές επιλογές που διαθέτει η εταιρεία σε ψωμιά για να γνωρίζετε καθημερινά τι μπορείτε να διαλέξετε στην επίσκεψη σας. Ψωμιά όπως : Αργής ωρίμανσης , Γαλλικό με σουσάμι, Ελαιόψωμα , Θήβας , Καλαμποκιού , Μοναστηριακό και ότι τραβάει η όρεξη σας!
Μη ξεχάσετε μετά το κυρίως γεύμα να χτυπήσετε και ένα γλυκάκι!
Να είστε σίγουροι ότι μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα θα σας ανοίξουν την όρεξη και τα υπέροχα σιροπιαστά γλυκά που θα βρείτε στα καταστήματα.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FARINA BAKERY CASA
