Θεσσαλονίκη!Γυναίκα κλέβει επιχειρήσεις και σπίτια

Tα τελευταία 24ωρα πολλοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης έχουν αναρτήσει στο facebook σχετικά με μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που με την δικαιολογία ότι ψάχνει δουλειά επισκέπτεται τα καταστήματα τους και κλέβει ότι προλάβει!
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι 30 – 40 ετών και όταν συνομιλεί με τους επιχειρηματίες τους ζητάει επίμονα να κάνει δοκιμαστικό ως σερβιτόρα ή οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Φαινομενικά δείχνει ότι έχει άμεση ανάγκη από εργασία και έτσι καταφέρνει να “πείσει” τους υπευθύνους να αφήσει τα πράγματα της στο κατάστημα.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο χώρο βρίσκει αφορμή ότι δήθεν πρέπει να βγεί εκτός καταστήματος να αφήσει κάτι στον άνδρα της,ενώ ήδη έχει φροντίσει να κλέψει χρήματα ή κινητά από ανθρώπους τους προσωπικού της εκάστοτε επιχείρησης.
Η ίδια έχει αναρτήσει αρκετές φορές στο facebook ότι προσφέρει υπηρεσίες μασάζ και δίνει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου.
Λόγω της γνωστοποίησης της δράσης της μεταξύ χρηστών του διαδικτύου έχει κατεβάσει το προφίλ της από το facebook αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη μέχρι να εντοπίσει την επόμενη επιχείρηση “θύμα”.
Έως τώρα κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά και κινητά από καφετέριες,παιδότοπους και σπίτια.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έπεσαν θύμα της απάτης της έχουν ενημερώσει την αστυνομία όμως κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων την αναζητούν αυτοβούλως με σκοπό να της υποβάλλουν μήνυση για κλοπή ξένης περιουσίας.

Related Posts