Η Celine Dion επιστρέφει με 3 νέα τραγούδια και νέο Album

H Global Superstar, Celine Dion, μόλις κυκλοφόρησε 3 καινούρια τραγούδια από το πολύ αναμενόμενο επερχόμενο δίσκο της, “Courage”.To “Imperfections”, το “Lying Down” και το ομότιτλο του album είναι τα τρία πρώτα tracks που μας παρουσιάζει και το καθένα αντιπροσωπεύει μία καινούρια καλλιτεχνική διεύθυνση για την Celine.

Ένα mix από όμορφες μπαλάντες και up-temp τραγουδιών, το “Courage” θα είναι το πρώτο αγγλόφωνο album της τραγουδίστριας μετά από 6 χρόνια και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Το pre-order/pre-save ξεκίνησε.

Το “Imperfections” μιλάει για την αυτοκριτική και είναι γραμμένο από τους Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke (DallasK) και σε παραγωγή DallasK.

To “Lying Forward” μας υπενθυμίζει πως πρέπει να αλλάζουμε τρόπο σκέψης και να προχωράμε και να προσπερνάμε δηλητηριώδεις σχέσεις και γράφτηκε από τους David Guetta, Giorgio Tuinfort και Sia Furler.

Το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο του album “” είναι ένα κάλεσμα για δύναμη και αποφασιστικότητα όταν βρίσκεσαι στο χείλος μίας νέας δοκιμασίας και το έχουν γράψει οι Stephan Moccio, Erik Alcock και Liz Rodriguez.

Στο album συμπεριλαμβάνεται και το θρυλικό “Flying On My Own” που είχε σηματοδοτήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της Celine Dion.

Με πάνω από 250 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, η Celine Dion είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες, σεβαστές και επιτυχημένες performers στην ιστορία της pop μουσικής. Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 βραβεία Oscar, 7 American Music Awards, 20 JUNO Awards και 40 Felix Awards. Παραμένει ως μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις και παρέλαβε το Diamond award στα World Music Awards το 2004 όπου και αναγνωρίστηκε το status της ως η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το 2016 τα Billboard Music Awards της έδωσαν το βραβείο “Lifetime Achievement Icon Award”.

Τα “Imperfections”, “Lying Forward”, “Courage” καθώς και το ομώνυμο album κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

Related Posts