Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη στην Καλαμαριά στο Δ.Α.Κ.

Δήμος Καλαμαριάς – Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς – Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου όλοι μαζί στην εθελοντική δράση

Την Τετάρτη 29 Απριλίου από τις 09.00 έως 13.00, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμαριά η Εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλαμαριάς (Δ.Α.Κ.), Τριπόλεως και Σουρμένων γωνία,
την οποία οργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

Η αιμοδοσία, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» στο πλαίσιο κάλυψης αναγκών για αίμα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και σε αυτή τη χρονική περίοδο θεωρείται επιτακτική.

Στο προσκλητήριο αγάπης και αλληλεγγύης καλούνται οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σπουδαία αυτή εμπειρία προσφοράς και στήριξης, να επιλέγουν ως λόγο «μετακίνησης», την επιλογή 1 (Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία) και να προσέρχονται εκείνη την ημέρα, προκειμένου να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι να τηλεφωνούν στη γραμμή 2313 314 499 για καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα (ραντεβού) προσέλευσης. Τονίζεται δε, ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και στο χώρο θα προηγηθεί απολύμανση.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ, αλλά και το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms στο 13033.

Related Posts