“Δυο Ξένοι” | Ο 3ος κύκλος της σειράς, που δεν προχώρησε ποτέ

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, η σειρά Δυο Ξένοι, των Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, έφτασε στο τέλος της μετά τον 2ο κύκλο, το καλοκαίρι του 1999, με την Μαρίνα να έχει παντρευτεί τον Αίαντα και τον Κωνσταντίνο να εμφανίζεται μπροστά τους στην καμπίνα του πλοίου όπου έφευγαν για ταξίδι του μέλιτος.

Η σειρά είχε πάρει το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο, όμως τελικά δεν προχώρησε ποτέ – και ένας βασικός παράγοντας που συντέλεσε σε αυτή την εξέλιξη ήταν η γενικότερη έλλειψη συντονισμού των εμπλεκόμενων.

Μερικές πληροφορίες για το σενάριο του 3ου κύκλου είχαν δημοσιευτεί μετά το τέλος του 2ου κύκλου στο δημοφιλές περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, ενώ σχεδόν 20 χρόνια μετά ο Αλέξανδρος Ρήγας, μιλώντας στο DownTown, έδωσε επίσημα πληροφορίες για το περιεχόμενό του. Ποια θα ήταν λοιπόν η υπόθεση του 3ου κύκλου της σειράς; Δυο είναι οι εκδοχές:
Σύμφωνα λοιπόν με τον Αλέξανδρο Ρήγα, η 3η σεζόν θα ξεκινούσε με πολύ σκοτεινό τρόπο, με τις Ντένη και Φλώρα να δίνουν τη μόνη εύθυμη νότα στο σενάριο. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα στο πλοίο, ο Κωνσταντίνος θα είχε μετακομίσει στο Λονδίνο και η Μαρίνα θα μεγάλωνε τα δίδυμα μαζί με τις Ντένη και Φλώρα, οι οποίες πλέον θα συγκατοικούσαν.

Η καριέρα της Μαρίνας θα είχε πάρει μια αναπάντεχη τροπή, διότι θα έκανε πλέον talk show, ενώ ο Κωνσταντίνος δεν θα είχε ανεβάσει ακόμα την “Αντιγόνη” στο θέατρο. Με αφορμή τη νέα οντισιόν για τον συγκεκριμένο ρόλο, θα πήγαινε στην Αθήνα και τελικά θα δούλευε μαζί με τη Μαρίνα στο θεατρικό, με αφορμή το οποίο θα τα έβρισκαν ξανά.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα, το σκηνικό θα ήταν αρκετά διαφορετικό, καθώς το ζευγάρι θα κατέληγε στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών, όπου θα συναντούσαν ως δικαστή τη Μίνα Αγγελοπούλου. Η καριέρα της Μαρίνας θα βρισκόταν σε κακό χάλι, καθώς πλέον θα δούλευε σε ένα λιγότερο γνωστό κανάλι, ενώ ο Κωνσταντίνος θα άφηνε έγκυο και την Μάρα! Στο μεταξύ η Φλώρα θα γινόταν στιχουργός από τον καημό της που ο Μένιος θα βρισκόταν στη φυλακή, ενώ η Ντένη με τον Τόλη θα προχωρούσαν σε ένα παράτολμο επιχειρηματικό βήμα – το οποίο βέβαια θα τους ταίριαζε φουλ – δηλαδή θα άνοιγαν κουτσομπολίστικο περιοδικό. Σε κάθε περίπτωση, και αυτή η εκδοχή του σεναρίου θα είχε το happy ending που θα επιζητούσαμε ως τηλεθεατές. Εσείς ποια εκδοχή θα προτιμούσατε;

Πηγή: News247

Related Posts