Διαψεύδει την επιστροφή του στις πίστες ο Τερζής

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα του διαδικτύου, έκανε αίσθηση η είδηση για την μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου λαικού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα ανακοινώνουν ότι ο τραγουδιστής ξεκινάει σύντομα νυχτερινές εμφανίσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές του Πασχάλη Τερζή και το κοινό που αγαπάει το λαικό τραγούδι ενθουσιάστηκαν με αποτέλεσμα η είδηση για την επιστροφή του να διαδίδεται με ταχύτητα αστραπή στα social media.

Μετά από τόση προώθηση ηλεκτρονικών περιοδικών και blogs της δήθεν επιστροφής του, η επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο facebook ανακοίνωσε ότι διαψεύδει τις φήμες και έδωσε οριστική απάντηση.

Συγκεκριμένα η απάντηση

¨Θα θέλαμε να ενηρωσουμε ότι τα δημοσιεύματα για την επιστροφή του Πασχάλη είναι αναληθή!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλο τον κόσμο”

________________________________________________________________________________________________

 

Στις μέρες μας είναι εύκολο ένας καλλιτέχνης να διαπιστώσει τι ακούγεται για το πρόσωπο του και να αντιδράσουν οι συνεργάτες του άμεσα.

Μπορεί να απογοητεύσει τους θαυμαστές του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή η διάψευση, το σίγουρο είναι όμως πως πρέπει να σκεφτούν διπλά κάποια ενημερωτικά website τι ακριβώς διαδίδουν, ξεκάθαρα με σκοπό να προσελκύσουν αναγνώστες.

Το σίγουρο είναι πως αν ο Πασχάλης Τερζής  πάρει την απόφαση να τραγουδήσει ξανά σε κάποια συναυλία ή νυχτερινό μαγαζί θα είναι η καλύτερη επιστροφή της δεκαετίας!

Related Posts