Δαδακαρίδης: Κομπλεξικός όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Παπακαλιάτη

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σχολίασε με τα καλύτερα λόγια την ανακοίνωση της συνεργασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το συνδρομητικό Netflix. Ο ίδιος αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο του δημιουργού και αναφέρει πως είναι μια επιτυχία την οποία όλοι πρέπει να χαρούν.

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τη συμφωνία του με το Netflix που ανακοινώθηκε σήμερα: «Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι και οι δουλειές του είναι μία και μία. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός. Μόνο χαρά πρέπει να έχουμε γι’ αυτό το πράγμα», σχολίασε για την μεγάλη αυτή επιτυχία του Παπακαλιάτη που ανοίγει τον δρόμο για τους Έλληνες δημιουργούς.

Και αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο ενδιαφέρον που είχε δείξει το Netflix για τη σειρά «Έτερος Εγώ». Η συμφωνία όμως αυτή δεν απέδωσε αφού η Cosmote Tv είχε τον πρώτο λόγο για την προβολή της σειράς. Έτσι ο ηθοποιός είπε πως μια τέτοια συνεργασία ήταν το κρυφό του όνειρο: «Πάντα το ονειρευόμουν (το Netflix). Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ», παραδέχτηκε λίγο μετά στην κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής Στούντιο 4.

 

 

 

ieidiseis.gr

Related Posts