Γαρμπή – Σχοινάς: 14 Φλεβάρη με live streaming, αγαπημένα τραγούδια και δώρα!

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα διαδικτυακή συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά.

 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο πιο ερωτικό live streaming concert.

Την Κυριακή 14 Φλεβάρη, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, οι δύο καταξιωμένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επανέρχονται μέσα από το εμβληματικό studio Sierra και πρωτοπορούν στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα αποτελείται από 3 διαφορετικά stages, το καθένα με τη δική του ατμόσφαιρα.

Το livestream, powered by Stoli, θα παραμείνει διαθέσιμο για το κοινό του εξωτερικού 24ωρες.

Από την ημέρα αγάπης δεν θα λείψουν τα δώρα, αφού οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν 14 μοναδικά δώρα και θα προσφέρουν 500 κωδικούς για να στηρίξουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

 

Πριν την έναρξη του concert θα υπάρξει ένα ξεχωριστό preshow, που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Στο preshow η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα απαντήσουν με χιούμορ σε ερωτήσεις του κοινού μέσα από το «Πες Tο Στην Καίτη» και θα κάνουν ηλεκτρονικά live την κλήρωση για τα δώρα.

Οι δύο καλλιτέχνες με το απίστευτο χιούμορ τους έχουν ήδη γίνει viral και θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ και τα social media με το εμπνευσμένο κι ανατρεπτικό διαφημιστικό spot της βραδιάς.

Εισιτήρια πωλούνται στην ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή και στο viva.gr.

hit-channel.gr

Related Posts