Βιασμός 12χρονης: 4 νέα εντάλματα σύλληψης

Tέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από τις δικαστικές Αρχές για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι κατηγορούμενοι για τη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 10, με τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών να συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση ακόμη τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης έπειτα από την τέταρτη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου.

Κατά τις ίδιες πηγές τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Ασφάλεια, ενημερώνοντας ότι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους εκείνους με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση ήδη βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης και ακόμη τέσσερα άτομα.
tvxs.gr

Related Posts