Βιασμός Θεσσαλονίκης: Σοκαριστικές δηλώσεις Διαλυνά

Μετά τον covid η νύχτα έχει αλλάξει, δεν είναι όπως την ξέραμε πριν

«Η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι ότι έχει ενεργοποιηθεί και η Αστυνομία της Κύπρου, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία φαίνεται ότι έχουν έρθει (σ.σ. στο πάρτι) και Κύπριοι υπήκοοι. Την υπόθεση έφερε στο φως ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Χριστοφίδης», τόνισε αρχικά ο κ. Διαλυνάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νυχτερινή ζωή που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη στην περίοδο της πανδημίας. «Μετά τον covid η νύχτα έχει αλλάξει, δεν είναι όπως την ξέραμε πριν. Πλέον μαζεύονται σε ξενοδοχεία, σε βίλες, ακόμα και σε κότερα, όπου γίνονται τα λεγόμενα πάρτι, στα οποία συμμετέχουν κοπέλες εκδιδόμενες, αλλά και κάποιες που δεν έχουν γνώση», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Η νέα… νύχτα στη Θεσσαλονίκη είναι προσέλκυση κοριτσιών που εντυπωσιάζονται από τα ποτά, τα φώτα και τα χρήματα. Το επόμενο βήμα είναι ο εθισμός στην κοκαΐνη. Από εκεί και πέρα, με την εξάρτηση την οποία αποκτούν, διοχετεύονται στην πορνεία».

Ο κ. Διαλυνάς υποστήριξε ότι είναι «μύθος» ότι η κοκαΐνη είναι ακριβό ναρκωτικό, ο οποίος έχει αρχίσει και ξεθωριάζει. Είπε χαρακτηριστικά ότι ένα άτομο μπορεί να δώσει ένα ποσό γύρω στα 150 ευρώ και να το «κόψει» σε τρία κομμάτια.

«Μας… αγαπάνε πάρα πολύ οι Αθηναίοι τώρα τελευταία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί… Για ποιο λόγο να έχουμε τόσα πολλά πάρτι σε ξενοδοχεία και σε πριβέ σουίτες;» αναρωτήθηκε ο γνωστός δικηγόρος.

Τέλος, όσον αφορά τα επιχειρήματα της… άλλης πλευράς (σ.σ. των κατηγορούμενων για την υπόθεση), ο κ. Διαλυνάς τόνισε: «Η άλλη πλευρά λέει ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με συναίνεση της κοπέλας».
«Εάν αληθεύουν αυτά που είπε η κοπέλα στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ότι δηλαδή είχε περίοδο εκείνο το διάστημα, μου δημιουργούνται ερωτηματικά, πώς ήθελε (σ.σ. να γίνει η ερωτική πράξη) και η κοπέλα και ο άντρας», κατέληξε ο δικηγόρος.

rthess.gr

Related Posts