Βελόπουλος:«Στην νότια Ιταλία έχουν ελάχιστους θανάτους γιατί έχουν ελληνικό DNA» video

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή «Κόντρα & Ρήξη», υποστήριξε ότι η Νότια Ιταλία έχει λιγότερους θανάτους από τον Covid-19, ακόμα και από την Ελλάδα γιατί οι κάτοικοι έχουν ελληνικό DNA.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της Ομάδας Αλήθειας, φαίνεται απόσπασμα από την εκπομπή του κυρίου Βελόπουλου «Κόντρα & Ρήξη», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δηλώνει.

«Η Ιταλία είχε τεράστιες απώλειες στο Βορρά. Στον νότο, η θνησιμότητα από τον κορονοϊό είναι απειροελάχιστη, πιο μικρή κι από την Ελλάδα. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο πράγματα να πούμε για την Ιταλία. Πρώτον ή στη Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή από την Νάπολι και κάτω είναι διαφορετικό το DNA των ανθρώπων. Τώρα θα μου πείτε τι εννοείς Μεγάλη Ελλάδα, Ελλάδα κτλ., Δεν ξέρω τι εννοώ, αυτό σας λέω, αυτό ισχύει. Τι να κάνουμε τώρα. .. Το DNA παίζει ρόλο, το λένε όλοι».

το δεύτερο απόσπασμα ο κύριος Βελόπουλος συνεχίζει την τοποθέτηση του, ισχυριζόμενος ότι για τη διασπορά του ιού σε Ιταλία και Ισπανία οφείλεται στο γεγονός ότι οι συγκείμενες χώρες έχουν πολλούς μετανάστες αλλά και στον αγώνα Αταλάντα – Βαλένθια που λανθασμένα τοποθετεί στο Μπέργκαμο καθώς έγινε στο Μιλάνο.

«Το δεύτερo με τις περιοχές που αναφέραμε Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, στα μέρη που μιλάμε έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες. Πιο πολλούς δεν αντέχεις. Το Μιλάνο, η Λομβαρδία για παράδειγμα έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες και μετανάστες Κινέζους που δουλεύουν και εργάζονται. Δε μιλάω για την Ισπανία στη Βαλένθια είναι γνωστά αυτά».

«Υπάρχει και ένα τρίτο που δεν σας λένε και αυτό είναι το ύποπτο. Όλο το πράγμα στην Ιταλία, ξεκίνησε από έναν αγώνα, έναν παλιοαγώνα Αταλάντα – Βαλένθια, ο οποίος αγώνας έγινε στο Μπέργκαμο (σ.σ. ο αγώνας έγινε στο Μιλάνο), μαζεύτηκαν 60.000 άνθρωποι σ’ ένα γήπεδο και εκεί μεταδόθηκε ο ιός ».

by

 

Related Posts