Αποκλειστικό:Έκοψαν σκηνές από το “Καφέ της Χαράς”-Οι αντιδράσεις Ρώμα-Χατζησοφιά

Εδώ και λίγες ώρες η Άννα Χατζησοφιά,γνωστοποίησε στο facebook ότι το κανάλι του ΑΝΤ1 έκοψε σκηνές από το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9:00 βράδυ.

Η αιτία όπως της ανέφεραν ήταν πως πρόκειται για άγριες σκηνές “σκηνοθετικά”.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Άννα Χατζησοφιά, οι σκηνές αφορούσαν στην ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ειδικότερα στις μέρες μας που στον χώρο του πολιτισμού έχουν βγει απίστευτες καταγγελίες και τα ΜΜΕ προβάλλουν συνεχώς το ζήτημα.

Ο ΑΝΤ1 πληροφόρησε την ίδια ότι στις 9 το βράδυ ακόμα τα μικρά παιδιά βλέπουν τηλεόραση και έτσι υπάρχει απαγόρευση του ΕΣΡ για τέτοια προσέγγιση.

Και εμείς αναρωτιόμαστε πόσες άλλες εκπομπές ή τηλε-show έχουμε δει την ίδια ώρα, με ανθρώπους που μπαίνουν σε ένα παιχνίδι για να βρούνε ερωτικό σύντροφο, με εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της αξιοπρέπειας.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ενημερώθηκαν, μετά από το μοντάζ  που έκανε ο σκηνοθέτης Τάκης Μιχαήλ από την αρχή!

Ανάμεσα στους σχολιαστές της ανάρτησης, ξεχωρίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος εδώ και μέρες λόγω των καταγγελιών ως εκπρόσωπος του Σωματείο Ηθοποιών είναι μόνιμος καλεσμένος σε εκπομπές που πασχίζουν να τον έχουν φιλοξενούμενο και είπε τα εξής:

“απαράδεκτη ενέργεια όταν την ίδια ώρα μέσα από όλα τα πρωινάδικα δίνονται σαφείς πληροφορίες για τις καταγγελίες και περιγράφονται πράξεις αισθάνομαι ντροπή”

O Xάρης Ρώμας χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του.Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική.Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε.Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!”

 

Ας μη ξεχάσουμε ότι στην συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1,έπαιξε σε πολλά επεισόδια και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα που προσφάτως έκανε καταγγελία για επιθετική και λεκτική βία και άνοιξε τον δρόμο και για άλλες συναδέρφους της.

Το λιγότερο που έπρεπε να κάνει το κανάλι είναι να είχε ενημερώσει με καλύτερο τρόπο τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά αν υπολογισθεί τουλάχιστον πόσα χρόνια στον ΑΝΤ1 έχουν συνεργασία με το πετυχημένο δίδυμο και πόσες επιτυχίες έχουν στο ενεργητικό τους .

 

 

 

Related Posts