Απαγωγή Μαρκέλλας: «Είχε συνεργούς η 33χρονη» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Τα αδέρφια της για πρώτη φορά είδε η μικρή Μαρκέλλα μετά την άσχημη περιπέτεια που βίωσε. Το 10χρονο κορίτσι βρίσκεται ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί το σοκ που έχει υποστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Αλέξη Κούγια, είναι μεγάλο και ήδη το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η μικρή, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να επιστρέψει κοντά στους δικούς της γιατί το νοσοκομείο είναι ένα αφιλόξενο περιβάλλον για την παιδική ψυχή της.

Ο κ. Αλεξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, πιστεύει ότι η 33χρονη γυναίκα έχει συνεργούς , οι οποίοι την συμβούλευαν για την ποσότητα των ναρκωτικών, που χορήγησε στη 10χρονη, ώστε να μην πεθάνει το παιδί.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού πέρασε χτες το πρωί το κατώφλι της Εισαγγελέως ανηλίκων για την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε το παιδί.

«Πιστεύω ότι η 33χρονη έχει συνεργούς, οι οποίοι την συμβούλευαν για την ποσότητα των ναρκωτικών που χορήγησε στη 10χρονη»

O δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, κ. Αλέξης Κούγιας είπε στο protothema.gr για την κατάσταση της μικρής:

«Το κοριτσάκι μπόρεσαν και το είδαν από κοντά τα αδέρφια της για πρώτη φορά μετά από τόσες ημέρες. Ένα τέτοιο σοκ που υπέστη το παιδί είναι σίγουρο ότι θα του έχει αφήσει επιπτώσεις και πράγματι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το γεγονός, ότι η 33χρονη έδωσε σε ένα μικρό παιδί ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια του χορήγησε κοκαΐνη για να συνέλθει, δείχνει ότι το παιδί δεν μπορούσε να συνέλθει με άλλο τρόπο. Επίσης, δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα και οι συνεργοί της, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει συνεργούς, το έχουν ξανακάνει. Το να χορηγείς ναρκωτικά σε ένα παιδί και να μην φοβάσαι ότι θα πεθάνει, σημαίνει ότι κάποιος σε συμβουλεύει τι δοσολογία θα δώσεις. Αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Οι αστυνομικοί ερευνούν για παιδική πορνογραφία και για συνεργούς. H δράστις δεν είναι μόνη της στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης. Πέταξε τον υπολογιστή στα σκουπίδια και έριξε νερό. Υπάρχει δυνατότητα προστασίας για τη μικρή και το περιβάλλον της. Εγώ είμαι απόλυτος και θεωρώ ότι υπάρχουν συνεργοί. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις αυτά τα πράγματα για να ικανοποιήσεις μια δική σου απόλαυση ή διαστροφή». source

Related Posts