Αναστατωμένοι δεκάδες κάτοικοι της Πολίχνης – Ύποπτα ζευγάρια παριστάνουν υπαλλήλους και μπαίνουν σε σπίτια ηλικιωμένων

Αναστάτωση στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη, προκαλεί η είδηση για ύποπτες επισκέψεις  2 ατόμων οι οποίοι εδώ και αρκετές μέρες πλησιάζουν διαμερίσματα σε γειτονιές της περιοχής, με δικαιολογία ότι εκπροσωπούν παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεφωνίας.

Όπως ανέφερε στο Ραδιόφωνο MEGA μια κάτοικος της περιοχής, πρόκειται  για 2 άτομα (έναν άνδρα και μια γυναίκα ) οι οποίοι έχουν επισκεφτεί δεκάδες κατοίκους της Πολίχνης και κατάφεραν σχεδόν απ’όλους να αποσπάσουν πληροφορίες που ΔΕΝ συνηθίζεται να ζητάει οποιοσδήποτε εκπρόσωπος εταιρειών.

“Δεν μας επισκέφτηκαν με ραντεβού” δηλώνει η γυναίκα που επικοινώνησε μαζί μας.

“Υπήρξε και επίσκεψη αυτού του ζευγαριού σε σπίτι που μένει ηλικιωμένη γυναίκα με άνοια και τους έδωσε όλα της τα στοιχεία”. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις επισκέφθηκαν σπίτια, την ώρα που έλειπαν τα νεότερα μέλη των οικογενειών.

“Oι εταιρείες που αναφέρει το ύποπτο δίδυμο για να μπεί στα νοικοκυριά είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ” άλλες ρεύματος άλλες κινητής τηλεφωνίας μέχρι και η πιο γνωστή εταιρεία ρεύματος που γνωρίζουμε όλοι πριν ανακαλύψουμε τις ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος.”

Το γεγονός που ανησύχησε τους ανθρώπους που δέχτηκαν αυτές τις περίεργες επισκέψεις, έγινε γνωστό μέσα απο τα social media που ξεκίνησε μεταξύ γνωστών και φίλων η συζήτηση περί του θέματος και αρκετοί επιβεβαίωσαν την παρουσία μιας γυναίκας (ανά διαστήματα εμφανίζεται μια γυναίκα εύσωμη ή μια γυναίκα αδύνατη) και ενός άνδρα.

Τα στοιχεία που ζητούν είναι απόρρητα και αφορούν σε ΑΦΜ,Αριθμό Ταυτότητας κτλ.

Έχει ειδοποιηθεί ήδη η Αστυνομία η οποία θα ερευνήσει τις καταγγελίες.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να ζητάει οποιαδήποτε εταιρεία τέτοια στοιχεία και προτείνουν να φροντίσουν οι κάτοικοι να μη ανοίγουν τις πόρτες τους σε αγνώστους με προσοχή σε οτιδήποτε ύποπτο και ασυνήθιστο.

Σύντομα αναμένεται να ενημερωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Aπαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση χωρίς την αναφορά της αρχικής πηγής.

 

 

 

Related Posts