ΑΜΕΡΙΚΗ:Περισσότεροι από 10.000 νεκροί ψήφισαν στο Μίτσιγκαν!

Χιλιάδες άνθρωποι που δεν είναι εν ζωή φαίνεται πως έχουν ψηφίσει στο Μίσιγκαν , σύμφωνα με ανάλυση των εκλογικών στοιχείων του κράτους!!

Περίπου 9.500 ψηφοφόροι επιβεβαιώθηκε ότι δεν ζούνε μέσω του Δείκτη Θανάτου Κοινωνικής Ασφάλισης (SSDI)

Άλλοι σχεδόν 2.000 άνθρωποι  είναι 100 ετών και άνω και έχει δημιουργηθεί ήδη τεράστιο πρόβλημα…

Η ανάλυση δόθηκε από τον Richard Baris, διευθυντή της Big Data Poll.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι κάποιος άλλος προσπαθούσε να ψηφίσει εκ μέρους αυτών των ανθρώπων.

«Είναι επίσης απολύτως πιθανό ότι μερικοί από αυτούς δεν είναι καν πραγματικοί άνθρωποι», δήλωσε ο Μπάρις στους The Epoch Times μέσω email. “Εάν κάποιος είναι 110 ή κάποια γελοία ηλικία, θα πρέπει να έχουμε σε χαρτιά τον θάνατό του, αλλά όχι.”

Οι Αμερικανοί άνω των 110 είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Μόνο μια χούφτα τέτοιων ηλικιωμένων είναι γνωστό ότι ζουν στο Μίσιγκαν.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, υπήρχαν 1.729 άνθρωποι 100 ετών στο Μίσιγκαν

Ακόμα κι αν κάποιος προσπάθησε να ψηφίσει εκ μέρους ενός αποθανόντος, η ψηφοφορία θα απορριφθεί, σύμφωνα με την Tracy Wimmer, εκπρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών του Μίσιγκαν.

Τα δεδομένα για το πόσα ψηφοδέλτια απορρίφθηκαν δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, είπε ο Wimmer.

Ο  Joe Biden προηγείται στο Μίσιγκαν με λιγότερες από 150.000 ψήφους. Η εκστρατεία Trump υπέβαλε αγωγή στο Μίσιγκαν για να σταματήσει την καταμέτρηση των ψήφων έως ότου παραχωρηθεί στους Ρεπουμπλικάνους παρατηρητές επαρκής πρόσβαση. Ο νομοθέτης του Μίτσιγκαν υπό την ηγεσία του GOP διερευνά την υπόθεση!

Σε μια αγωγή στις 9 Νοεμβρίου, ένας παρατηρητής δημοσκοπήσεων του Ντιτρόιτ ισχυρίστηκε ότι χιλιάδες ψηφοφορίες αλληλογραφίας από άτομα που δεν είχαν καταχωριστεί σωστά για να ψηφίσουν προστέθηκαν στις μετρήσεις ψήφου.

Οι υπεύθυνοι δημοσκοπήσεων προσθέτουν ονόματα και διευθύνσεις στο βιβλίο δημοσκοπήσεων με αναλυτικές ημερομηνίες γέννησης, όπως 1/1/1900, είπε σε ένορκη δήλωση.

Related Posts