Αγγελική Νικολούλη:Τέλος τα σενάρια – Αυτή είναι η αλήθεια για το Φως στο τούνελ την επόμενη σεζόν!

Η τηλεοπτική σεζόν φθάνει στο τέλος της και οι ιθύνοντες των καναλιών τις επόμενες μέρες αποφασίσουν για το πρόγραμμά τους την ερχόμενη χρονιά, δηλαδή ποιες σειρές και ποιες εκπομπές θα πάρουν το πράσινο φως…

 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι άλλων καναλιών που έχουν προσεγγίσει την Αγγελική Νικολούλη, ώστε να μεταφέρει την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Φως στο τούνελ» στον δικό τους σταθμό.

Η δημοσιογράφος, βέβαια, ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση, αφού προτεραιότητά της είναι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και να αποφασίσει μέσα στον Μάιο τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα, η Αγγελική Νικολούλη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Alpha για το νέο της συμβόλαιο… το οποίο θα είναι μονοετές και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στο κανάλι της Κάντζας!

Δείτε τι άλλο ανέφερε η εκπομπή, Έλα Χαμογέλα για την Αγγελική Νικολούλη που είναι σε συζητήσεις για το Φως το Τούνελ με τους υπεύθυνους του Alpha! source

Related Posts