Αγία Παρασκευή: Η νεολαία καταγγέλει ότι την στοχοποιούν ως νέα “ΕΞΑΡΧΕΙΑ”

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Αγία Παρασκευήπου κάποιοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως νέα “Εξάρχεια” έχει προβληματίσει και εξοργίσει πολλούς κατοίκους της περιοχής που γνωρίσουν άμεσα όλα όσα διαδραματίζονται και έχουν κάνει τα φώτα να έχουν πέσει πάνω στη νεολαία της.

Groups of young people are having fun  around the Agia Paraskevi square, Athens, Greece,

Χθες συνομιλήσαμε με νέους της Αγίας Παρασκευής που ζούνε στη περιοχή και απογοητευμένοι μας ανέφεραν τα εξής:

“Λοιπόν η πλατεία στην Αγία Ιωάννου γεμίζει πάντοτε τέτοια εποχή με νέους όπως και πολλές πλατείες ανά περιοχή..

Είναι σημείο συνάντησης νέων όλων των ηλικιών…

Προφανώς στην τωρινή κατάσταση χρειάζεται όλοι μας να ακολουθούμε τις οδηγίες που έχουν δοθεί απο την πολιτεία είτε συμφωνούμε είτε όχι διότι τίθεται θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας και σε αυτό δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανείς..

Είναι άλλο αυτό όμως και άλλο το να προσπαθούν να αποδώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά σε αυτές τις συγκεντρώσεις και να ακούγονται φράσεις τύπου «Όσα είδαμε στην Αγία Παρασκευή δεν είναι ίδια με ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε κανείς να δει με νέους ανθρώπους που θα ήθελαν να βγουν μετά από την πολυήμερη καραντίνα και να δουν ενδεχομένως τους φίλους τους».

Στοχοποιούν την νεολαία μας που κυκλοφορούμε στις πλατείες μας που είναι προσβάσιμες και από τους γονείς μας και κατοίκους της περιοχής  γενικότερα αφήνοντας υπονοούμενα περί διακίνησης ναρκωτικών και διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Είναι απαράδεκτο να θέλουν να μας προβάλλουν ως νέα “ΕΞΑΡΧΕΙΑ” .

 
Είμαστε μια κλασική περιοχή γεμάτη νέους .Στη συγκεκριμένη περιοχή πασίγνωστος Έλληνας σεφ έχει και ένα από τα καταστήματα του.

Το ζήτημα έχει πάρει εξωπραγματικές διαστάσεις